| GrigoreZZ a întrebat:

Daca o fata are o relatie cu un baiat de vreo 3 ani, care ar fi sansele sa se desparta? Si daca s-ar desparti care ar fi cea mai buna tactica sa ma bag in seama cu ea sa iasa ceva? :d va dati seama ca o sa fie distrusa si vulnerabila dupa si de asta intreb care ar fi cea mai buna tactica

Răspuns Câştigător
| stark47 a răspuns:

Dupa o relatie de 3 ani nu iesi chiar asa de usor cu capul sus.da, dupa o despartire fetele sunt vulnerabile si usor de manipulat.insa mereu vei avea intrebarea asta in cap, ea inca il mai iubeste oare? se mai gandeste la el?
eu iti pot spune ca dupa atat timp decat m am despartit de o fata eu inca ma mai gandesc uneori la ea, si orice as face ea parca tot e acolo in sufletul meu si nu reusesc sa o scot.cu oricate fete am stat, chiar si in timpul relatiei, uneori tot imi zbura mintea la ea.
da, o poti manipula spre tine si sa faci in asa fel sa fie ok.insa daca incepi o relatie cu o persoana care inca nu e stabila emotional si psihic, sunt mari sanse sa se duca repede de rapa totul

11 răspunsuri:
| Floricikmov a răspuns:

Daca are o relatie cu un baiat de vreo 3 ani atunci inseamna ca este o relatie se rioasa si se plac recipros si tin unul la altul si de aceea nu prea cred ca este bine sa te implici. Nu cred ca va renunta la acea relatie de 3 ani pentru a fi cu tine. Nu este usor sa dai cu piciorul la 3 ani petrecuti cu o persoana. Daca chiar vrei sa incerci nu te preste nimeni este alegerea ta, pana la urma incercarea moarte n-are si pana nu incerci nu ai de unde sa stii ce iti va spune. Succes si o zi buna!

| Aasdfghj a răspuns:

Daca se iubesc si se inteleg super bine, sansele sa se desparta sunt 0 laughing Clar n-ai avea nicio sansa.
Nu stiu ce tactica sa folosesti. Eu in locul tau m-as preocupa sa nu se desparta daca ea chiar e fericita cu baiatul acela. Tu daca te gandesti la chestia asta inseamna ca nu tii destul la ea. Poate ea chiar e fericita cu acel baiat.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Haha...daca s-ar desparti,i-ar trebui o jumatate de an(cel putin,daca au avut o relatie atat de lunga) sa "treaca" peste acea etapa de "distrugere".Si il va mai purta vreo cativa ani in inima, iar de uitat nu-l va uita niciodata(asta, bineinteles, daca l-a iubit).Tu ai putea fi doar o "cale" de a scapa putin de durere, dar nu-ti imagina ca ar avea sentimente pentru tine... daca actionezi atat de repede.Ai putea, totusi, dupa perioada de departire sa o "consolezi", va avea nevoie de un sprijin.

| Hakuouki a răspuns (pentru BlackChocolate1):

Dupa 3 ani de relatie, daca se iubesc, o cale ca sa-i desparti ar fi sa ii dai mesaje de dragoste si sa le citeasca iubitul ei poate devine gelos, o bate si o trimite pachet la ma-sa.
Acum sa intram in capitolul "tu", sa-ti pun o intrebare, ce probleme trebuie sa ai sa vrei sa desparti un cuplu format in urma cu 3 ani, care probabil se iubesc si sunt fericiti? Cat de trist sa fii sa nu poti cucerii o fata din vaita de zi cu zi, incat sa incerci sa cuceresti o fata ranita de despartire, daca ea s-ar sinucide dupa?
Ce oameni exista...

| BlackChocolate1 a răspuns (pentru Hakuouki):

Da' ce ti se pare ca incerc sa despart pe cineva, sau care-i problema ta?! Nu am astfel de probleme si nici nu l-am sfatuit sa faca ce ai zis tu. *cuceri

Si,iarta-ma ca am actionat atat de urat...Imi cer scuze, dar am inteles ca mi te adresezi mie.

| Hakuouki a răspuns (pentru BlackChocolate1):

Nu, eu trebuie sa imi cer scuze, nu am fost atent si am postat gresit. Imi cer scuze pentru confuzie. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica pandesti mult momentul ca un lup insetat de sange, si cum o prinzi singura, vrei s-o tragi langa tine, foarte tare!

Pai, din criza de afectiune si dor, daca s-ar despartiti de actualul, s-ar putea sa sara repede in bratele altcuiva, poate chiar la tine, insa pe cat de repede sare, pe atata de repede se si duce, o sa-si dea seama ca nu a vrut o relatie noua ci doar sa-l uite pe cel dinainte si o sa vrea cu adevarat "o relatie" aleasa pe sentimente ci nu de suprimarea unor suferinte.

Sansele unei despartiri din cadrul unei relatii de circa 3 ani, sunt si mici si mari, depinde cata iubire este intre cei doi.

Tu, am impresia ca uneori aduci intrigi ca fata sa desparta, vezi ca cine seamana vant, culege furtuna si s-ar putea sa pici la mijloc!

happy Ma bucur ca s-a lamurit confuzia.

| GrigoreZZ explică (pentru Hakuouki):

Tu esti chior? unde am zis eu ca vreau sa-i despart?

| vocea a răspuns:

Pai depinde cat tine la acel baiat daca nu a tinut la el poate sa stea si 10 si nu regreta