Buna! Exista sanse daca ii arati ca poate avea incredere in tine, daca esti alaturi de ea, daca sunteti apropiati. Conteaza ce e in inima. Daca ti cu adevarat la ea o poti face sa se indragosteasca de tine. Acum depinde si de tine daca chiar vrei asta. Daca sunteti decat prieteni si nu aveti o legatura mai stransa. sunt sanse mai mici. Acum depinde. Sper ca te-am ajutat. Succes!
Normal.Doar ca sa nu iti treaca la un moment dat prin cap ca te iubeste doar ca se poarta mai frumos cu tine...
Si eu am cel mai bun prieten baiat dar nu m-am indragostit de el. Depinde de,, imaginea " ta in fata ei. Daca tu in viziunea ei nu poti fi decat priete (ca in cazul meu) nu prea ai sanse... daca situatie e alta, atunci e posibil, DA!
Eu am fost asata balta de multe persoane si am avut un tip langa mine.cel mai bun rpieten. M-am mintit pe mine si am inceput o relatie cu el, pentru ca el imi voia binele, dupa 5 luni tipul m-a inselat, iar eu eram doar suparata ca mi-a facut asta...am realizat ca il iubeam ca pe un prieten, ca pe o sora
Dar prietenia noastra nu mai exista... si imi pare rau ca in momentul ala am fost prea egoista ca sa il tin doar ca prieten si am vrut ca singura persoana apropiata sa aiba motiv sa ramana acolo.
DEci raspunsul este nu
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: