Completarea nu este o conditie necesara pentru o relatie de prietenie, deci vrea mai mult.
Buna.Din acel enunt, eu nu imi dau seama ca este o relatie serioasa, deoarece nu contine cuvinte ce imi dau de inteles ca ar vrea sa formeze un cuplu cu mine.Ar insemna doar ca suntem prieteni si ne intelegem bine.''Suntem pe aceeasi lungime de una''=Gandim la fel, avem multe lucruri in comun. Sper ca te-am ajutat.
Si mi-a mai zis ce visez sa strang in brate, eu i-am spus ce fac daca il visez pe el? si mi-a raspuns ce-mi spune inima, cu 3 emoticoane lovestruck.Asta tot amicitie este? ce zici?
Buna.De ce nu mi-ai spus si asta? de ce nu mi-ai spus ca nu este in relitate? Pe messinger si pe facebook sunt multi oameni care nu sunt sinceri, care incearca sa se joace cu sentimentele tale prin niste simple litere si emoticoane.Nu poti stii cand este amicitie sau dragoste sau chiar dusmanie.Nu iti mai pot raspunde la intrebare, imi pare rau.
Eu zic ca este o relatie bazata pe sentimente.
Depinde de el si cu ce mod ti-a spus-o.
Succes!
[ Mai multe detalii nu pot sa dau pentru ca nici tu nu ai spus prea multe despre tine si relatia cu acel baiat ]
O relație bazată pe sentimente pentru ca nu ți-ar spune un lucru așa deosebit pentru ca sunteti doar prieteni!
Aceeasi problema e si la mine (citeste problemele mele intrebarile si vei observa aceleasi probleme) pot sa spun ca la inceput e prietenie apoi la unul din ei devin sentimente incazul meu la mine:,(
NaughtyFamousIrresistible întreabă: