| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Daca un baiat iti spune ca este pe aceeasi lungime de unda cu tine si va intelegeti bine, observa ca este o armonie si o completare, se referea oare la o relatie bazata pe sentimente sau la o simpla prietenie?
Ajutati-ma cu niste sfaturi!
Va multumesc!

14 răspunsuri:
| Larisssaa a răspuns:

Eu zic ca este o relatie bazata pe sentimente.
Depinde de el si cu ce mod ti-a spus-o. happy
Succes! happy
[ Mai multe detalii nu pot sa dau pentru ca nici tu nu ai spus prea multe despre tine si relatia cu acel baiat ]

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Din acel enunt, eu nu imi dau seama ca este o relatie serioasa, deoarece nu contine cuvinte ce imi dau de inteles ca ar vrea sa formeze un cuplu cu mine.Ar insemna doar ca suntem prieteni si ne intelegem bine.''Suntem pe aceeasi lungime de una''=Gandim la fel, avem multe lucruri in comun. Sper ca te-am ajutat.

| DolceKiss a răspuns:

O relație bazată pe sentimente pentru ca nu ți-ar spune un lucru așa deosebit pentru ca sunteti doar prieteni!

| PangeeaRogvaiv explică (pentru がさいゆの):

Si mi-a mai zis ce visez sa strang in brate, eu i-am spus ce fac daca il visez pe el? si mi-a raspuns ce-mi spune inima, cu 3 emoticoane lovestruck.Asta tot amicitie este? ce zici?

| IMC90 a răspuns:

Completarea nu este o conditie necesara pentru o relatie de prietenie, deci vrea mai mult.

| がさいゆの a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Buna.De ce nu mi-ai spus si asta? de ce nu mi-ai spus ca nu este in relitate? Pe messinger si pe facebook sunt multi oameni care nu sunt sinceri, care incearca sa se joace cu sentimentele tale prin niste simple litere si emoticoane.Nu poti stii cand este amicitie sau dragoste sau chiar dusmanie.Nu iti mai pot raspunde la intrebare, imi pare rau.

| FazzaNica a răspuns:

Aceeasi problema e si la mine (citeste problemele mele intrebarile si vei observa aceleasi probleme) pot sa spun ca la inceput e prietenie apoi la unul din ei devin sentimente incazul meu la mine:,(

Răspuns utilizator avertizat
| PangeeaRogvaiv explică (pentru UnuMicPusPeGlume):

Ce simt eu pentru el? Daca as putea as striga in gura mare cat de mult il iubesc, de 7 ani de zile de cand ne cunoastem, dar cu toate astea sunt un om rational, iar ratiunea asta ma tine pe loc. Este un sentiment care nu s-a putut materializa pentru ca el a plecat din tara in urma cu 6 ani. Il iubesc enorm si imi pasa, nu-mi este indiferent ce-i cu el.

Daca nu ar fi atat de departe da, dar este aproape imposibil pentru ca aici am si eu un job pentru care am muncit din greu sa-l obtin. Imi este greu sa renunt atat de usor la ceea ce am obtinut pana acum. Poate in viitor, cine stie. Imi spunea intr-o discutie ca ar vrea sa vina in tara sa-si faca o familie aici, insa nu stiu daca ar putea renunta vreodata la viata occidentala pentru cea de aici doar pentru a face asta din dragoste...dar cine stie pana la urma?

Asta-i cel mai rau ca este plecat din tara si ma chinuie foarte tare treaba asta. Regret enorm ca nu i-am spus tot ce trebuia cand trebuia sa o fac, cand m-am hotarat eu era prea tarziu. Oricum, el va ramane singura si unica mea dragoste, acel suflet care intotdeauna ma intelege si vede in mine dincolo de aparente, fara sa ma critice sau sa ma jigneasca. Rar, foarte rar sunt asemenea persoane in ziua de azi...si mai ales intr-o lume haotica si plina de ura si dusmanie.