Ar trebui sa incerc sa ii las mai mult spatiu? Il sufoc cu reprosurile mele?
Nu e prefect, dar incearca sa fie - pentru tine.Eu zic sa fii putin mai intelegatoare. Pupici!
Categoric,daca tot deschizi gura,in loc de repros spune ceva dragut, care sa il atraga, nu sa il departeze.Mult noroc.
Orice ar face, tu tot nemultumita o sa fi! alege-ti un munte si ascunde-te acolo
Ar fi si asta o idee, dar totusi prefer sa ma schimb, dar nu stiu cum sa incep
Spune-i cu vorba buna nu reprosind.Cadeti de acord si eliminati ceea ce deranjeaza unul la celalalt, daca vreti ca relatia sa dureze.Numai bine.
Nu te mai schimbi... adio! muntele e cea mai buna solutie. ai mancare din belsug, adapost, aer curat...
Si eu am o relatie la distanta si de cand ne-am vazut am inceput sa am aceeasi problema ca a ta, am incercat si cu vorba buna,dar parca tot nu merge,ea refuza sa mai vorbeasca asa deschis cu mine,sau macar asta simt eu ca face,uite daca vrei putem sa vorbim despre asta, amandoi avem nevoie de o solutie, astept raspunsul tau
Imi este greu sa comunic cu tine asa, lasa-mi un id de mess te rog, cred ca am nevoie de ajutorul tau cum si tu ai nevoie de ajutorul meu
Incearca sa-ti scoti coceanul ala din cur si sa realizezi ca o relatie ar trebui sa fie fun. Asta inseamna sa te joci cu el pe pc daca ii face placere ca si el iti face tie poftele egoisto!
Adevarat, sunt total de acord cu tine. Dar in acelasi timp nu ar trebui sa fie si el afectuos?