| onetwothree a întrebat:

dau funda. Iubitul meu face parasutism. Anul trecut cand a avut etapa am fost cu el in fiecare zi, iar in a treia zi el a cazut foarte rau din cauza vantului puternic si nici nu mai putea umbla o perioada. Am avut grija de el. Anul acesta iar are etapa si mi-a spus ca nu mai vrea sa merg cu el. Am inteles. Dar azi cand i-am spus ca sunt speriata fiindca nu vreau sa pateasca ceva, si ma simt neputincioasa, el s-a enervat pe mine ca ma apuca din nou tristetea si de ce nu pot sa fiu fericita. M-a pus sa aleg ca ori imi trece mie tristetea ori renunta el. Nu vreau sa renunte, e pasiunea lui si ii respect aceast hobby. Dar nu inteleg cum se poate enerva pe mine, sa strige la mine fiindca mie imi pasa de el si nu vreau sa il pierd. Nu stiu ce sa fac...Acuma a plecat de la mine nervos fiindca nu sunt asa cum vrea el... Daca aveti un sfat, va multumesc. O zi frumoasa!

5 răspunsuri:
| Aimèeeee a răspuns:

Sprijina-l in ceea ce face si arata-i afectiune, fara sa-i zici ca te-ai schimbat.
Arata-i fapte, nu vorbe.

| onetwothree explică (pentru Aimèeeee):

Il sprijin in tot ce face, dar eu doar i-am spus ca imi e teama sa nu pateasca ceva fiindca el e cel mai important pentru mine. Si s-a enervat pe mine fiindca imi e teama sa nu pateasca iar ca anul trecut.

| Aimèeeee a răspuns (pentru onetwothree):

Poate ca se simte prea sufocat.
Lasa-l mai moale sa simta singur nevoia sa vorbeasca cu tine sau sa iti ceara un sfat.

| Lexy ♥ a răspuns:

Eu zic sa ai mai multa incredere in el, este baiat si vrea sa il susti mai mult adica ceva de genul stiu ca esti cel mai bun o sa castigi chiar daca nu castiga.el a fost cel mai bun(chair daca a cazut...ptr tine a fost cel mai bun). daca tu ii zici aoleu sa nu cazi, am emotii, nu mai pot, el crede ca tu il vezi un prost care nu este in stare de nimic, o mamaliga. Vrea sa fie incurajat si tu il poti ajuta.Numai bine.

| Lexy ♥ a răspuns (pentru Lexy ♥):

Si inca ceva nu te mai panica atat, ca il speri si pe el in enervezi, in loc sa il suni sa ii spui aoleu nu stiu ce o sa patesti spune-i :"sa ma suni la sfarsit si sa imi spui ca ai castigat am mare incredere in tine".