| onetwothree a întrebat:

dau funda. Sunt cu iubitul meu de un an si ceva. Eu am 20 de ani, el 18. E clasa a XII-a, iar eu anul II la facultate. De cand a inceput scoala e mai distant si se poarta mai dur si uneori chiar ma jigneste cand ne certam. Eu il iubesc dar chiar ma doare comportamentul lui. Ne vedem zilnic, dar e foarte stresat. Eu ma simt uneori pe locul 2. In cateva zile plec la facultate in Cluj, si simt ca el nu face nici un efort sa profite de ultimele zile inainte de plecarea mea. Ce as putea sa fac tinand cont ca atunci cand ii spun ce am si ce ma deranjeaza el se enerveaza? Cum ar trebui sa ma port cu el? Va multumesc mult! O zi frumoasa!

13 răspunsuri:
| fany22 a răspuns:

Buna...in primul rand e mai mic ca tine,bineinteles acet lucru nu este un impediment pentru a merge mai departe,dar in cazul tau este un "balaur" fara minte care nu are inca mintea coapta! iubito,eu fiind trecut putin prin viata,si am ceva experiente neplacute,iti dau un sfat prietenesc-lasa-l dracului de "lake-flausat"continuati studiile si ai sa vezi ca la un moment dat inima ta v-a alege, fara prea mare efort, retine:VIATA E PREA FRUMOASA, ca un papagal fara minte sa-si bata joc de tine! Gandeste-te bine!
Nu ne cunoastem, dar iti doresc tot binele din lume si sa fii IUBITA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna dimineata! happy
Ceva s-a intamplat sigur,daca s-a schimba atat de brusc. Daca nu il afecteaza plecarea ta si ii e totuna, daca te jigneste si e indiferent,trateaza-l la fel. O sa-i placa? O sa aiba ceva de obiectat? Daca nu,e clara treaba! Ori a pus ochii pe o tipa,ori s-a plictisit/saturat,ori nu mai vrea sa va continuati relatia si nu stie cum sa-ti spuna asta.
Stiu ca e dureros,dar nu-i permite sa te jigneasca si sa se comporte cum vrea, cand vrea.Ia atitudine!
Orice s-ar intampla, continua-ti studiile, deoarece e vorba de tine, de viitorul tau!

O zi frumoasa iti doresc si numai bine happy

| Vi003 a răspuns:

Lasa-l in pace, il asteapta bac-ul surprizelor de ultim moment si nu vrea s-o dea in bara. Mintea lui e cladita acum pe Bacovia sau integrale, tu esti o nefericita anexa de care inca nu are nevoie. Cine stie ce e in mintea lui? Poate ca nici el nu stie si vrea sa-si lamureasca propriile simtiri. Ai grija de tine, de viitorul tau, succes!

| euAdelina a răspuns:

Buna! cum a zis MOni cred ca e foarte bine, nu ii arata cat de mult ti la el trateaza-l si tu cum te trateaza el si asa el daca intr-adevar te iubeste il va durea si isi va cere scuze si se va apropia iar de tine, dar daca nu, daca teva aproba si se va indeparta si el de tine inseamna ca asta vrea sa te indeparteze vrea sa se desparta din diferite motive, poate neeinteles nici de el si nu stie cum sa o faca si poate se gandeste ca indepartandute nu te va durea asa de tare ca vei zice si tu: nu are rost sa sufar pentru un "bou" care ma face sa sufar. deci eu cred ca asta-i cea mai buna solutie am experimentat-o si eu uneori cu vreo prietena sau chiar si cu baieti pentru ca poate el nu isi da seama ca s-a schimbat foarte mult si cand te va vede cum te comporti probabil te va intreba de ce? si ii vei raspunde cu aceeasi intrebare.
Succes la tot in viata!
funda? :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vi003):

rolling on the floor Si cu tine acum, nici nu a inceput bine scoala si-ai sarit la bac laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignora-l doua saptamani si vezi ce face? daca nu se intereseaza de soarta ta inseamna ca i-a bagat cineva limba'n ureche si la imbarligat in asa fel ca sa se desparta de tine, o sa vaa fraierul ca a gresit, daca il ierti esti mai fraiera decat el

| Mihail_Gabriel_Nastase_1997 a răspuns:

Pfff...aici poate fi vorba de multe lucruri...insa eu cred ca se simte inferior tie si incearca sa arate ca nu este dar in sinea lui nu ii place ce face.

| Vi003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Razi tu, razi, Fat-Frumos! big grin Acusica trece vremea si bietul baiat n-apuca sa se pregateasca bine pentru ca fata e prea insistenta si-i rapeste din pretiosul timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vi003):

Nu este adevarat Harap-Alb, deoaece fata pleaca la facultate iar el o sa se distreze de minune cand cu dreapta cand cu stanga, pricepusi?

| Vi003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Etee! Vezi ca dupa usa e cuierul!

| Danysan a răspuns:

Te vaaad! Te stiu!-Te cunososc! si normal ca sti ca glumesc nu laughing. E prea mic pentru tine buburuzo ce vrei de la el. Lasa-l in pace macar anul asta.Tu trebuie sa gasesti ceva pentru tine nu un Liceean -Fi serioasa ce ai vazut la el -laughingDar e iubirea ta si daca tu crezi ca se merita te sustin :-P.Atata vreme cat nu te inseala nu mai fi rautacioasa cu el.In clasa a 12-a e o presiune foarte mare care se face atat direct cat si indirect asupra ta si e normal sa fi mai agitat sau stresat :*.

| mateicoca a răspuns:

Intalneste-te cu el si spune-i exact ce ne-ai spus si noua acum, o sa te ia in brate ( daca nu, arunca-te tu in bratele lui), sigur o sa-i para rau, varsa cateva lacrimi, sigur o sa ii se inmoaie inima si o sa isi dea seama cat a gresit.

| fany22 a răspuns:

Buna...in primul rand e mai mic ca tine,bineinteles acet lucru nu este un impediment pentru a merge mai departe, dar in cazul tau este un "balaur" fara minte care nu are inca mintea coapta! iubito, eu fiind trecut putin prin viata, si am ceva experiente neplacute, iti dau un sfat prietenesc-lasa-l dracului de "lake-flausat"continuati studiile si ai sa vezi ca la un moment dat inima ta v-a alege, fara prea mare efort, retine:VIATA E PREA FRUMOASA, ca un papagal fara minte sa-si bata joc de tine! Gandeste-te bine!
Nu ne cunoastem, dar iti doresc tot binele din lume si sa fii IUBITA!