Buna Anutzz Eu am 16 ani si de la 13 ani m-am "indragostit" de unu de 20. El avea prietena si, abia peste 2 ani dupa ce s-a despartit de ea, a inceput sa-i placa de mine. A fost cu mine un an de zile in care sa purtat cu mine ca cu o printesa si, ai mei nu erau de acord cu relatia mea.In fine am avut probleme. aM INCEPUT SAL IUBESC atat de mult de i-am zis ca fac orice numai sa ifu cu el si nu ii ascult pe ai mei. Mia promis ca o sa ma ceara in casatorie. etc.
Peste putin timp a trebuit sa plece la o facultate in alt oras si acolo si-a gasit adevarata dragoste. Si am suferit de nu mancam cu zilele.Am fost proasta! AsA...peste putin timp m-am dus intr-o tabara si am cunoscut un baiat dragut de 17 ani si, atunci m-am indragostit cu adevarat. Sunt cu el de un an de zile si ne intrelegem ffff bine. Primul(cel mai mare decat mine cu 8 ani) era pentru mine mai mult un inlocuitor a lui tata''__Aveam nevoie de cineva care sa-mi dea sfaturi si sa vb cu mine orice. Aveam nevoie de o putere barbateasca. SFatul meu este: Nici un baiat la varsta asta nu cauta altceva decat SEX, iar daca e unul mai serios, mai tarziu o sasi dea seama ca vrea sa se insoare iar tu fiind prea mica, trebuie sa mai astepte si nu-i convine. Deci, asteapta sa iti gasesti unul pe masura ta, la fel de dragut ca tine poate cu 2 -3 ani mai mare. Sa fii iubita! pupici>
Pai... Astia de 25-30-40 de ani cauta pustoaice care sunt mai "Strimte" scuzati`mi expresia Dar daca intr-adevar te place poti sa i`l intrebi personal, sau dupa cum te priveste cum vorbeste cu tine sau cum iti acorda atentia lui.