Nu poti sau nu vrei să-i spui? Sa zicem ca nu poti sa-i spui si "simți" ca nu o mai iubesti, atunci ai de gând sa apari in fata ei si sa te prefaci ca o iubesti? Intr-un final, oricum o sa trebuiască sa-i spui, deci nu mai tărăgăna si spune-i drept ca sentimentele tale pentru ea s-au evaporat. Si daca nu o mai iubesti de ce sa-ti faci griji ca va suferi? Da, se va întrista, dar va trece peste. Daca tare tii la ea propune-i sa fiti DOAR prieteni.
Am patit si eu la fel cu iubitul meu, simteam ca nu-l mai iubesc, nu-mi placea cand ma saruta, ma enervam din orice facea etc etc... Pana la urma i-am spus sa ne despartim si i-am spus si de ce. A suferit foarte mult cand i-am zis si a zis ca nu vrea sa ne despartim. I-am spus sa luam macar o pauza, fara sa vorbim la telefon, deloc si sa stau asa cateva zile sa vad daca imi lipseste ai dupa 2 zile deja imi era dor de el. Ne-am impacat si acum suntem mai fericiti ca niciodata. Poate ca iubita ta a facut in ultimul unele lucruri care tie nu ti-au placut si pana la urma s-au adunat multe si aceste lucruri te-au facut sa te racesti de ea asa cum am patit eu. Daca simti totusi ca inca o mai iubesti incearca sa ii spui si luati o pauza, daca te iubeste o sa fie de acord, daca nu ii spui sa va despartiti. Nu poti sta langa o persoana doar ca nu vrei ca ea sa sufere in caz ca v-ati desparti. Succes :*
Pai,stii cum se zice: adevarul fie el cat de dureros e mai bun de 100 de ori de cat o minciuna. Cred ca ar suferi la fel de mult daca si-ar da seama ca nu o mai iubesti, decat daca ai parasi-o. Spune-i adevarul. Oricum intr-o zi v-ati fi despartit, si ar fi suferit. Ca ziua aceea a venit mai repede decat se astepta, este altceva.
Spune-i asa cum este. Daca nu vrei sa sufere atit de mult fa-o sa te urasca. De ex. iti lasi saitul deschis la ea si acolo vorbesti cu fete sau ceva ca sa te lase ea.