E o poveste cam lunga, ea a fost cu ideea despărțiri. Poți sa te mai uiți la întrebările mele, ca am scris legat de asta. A fost ceva legat și de sex
Cum adica iti da mesaje dar te-a blocat pe site-urile de socializare, asta nu iti pune tie niste semne de intrebare >) poate ii e rusine cu tine in spatiul public etc stai departe boss treaba ta, cine stie ce vrea de la tine faci ce consideri
Iti da inca mesaje pentru ca in continuare vrea atentie oferita de la tine, insa motivele pentru care a ales sa fiti despartiti nu o lasa. E o fire incapatanata si rasfatata, trebuie sa accepti asta si mergi mai departe, daca nu intelege intreab-o daca o m*** nu vrea.
) cum sa-i fie rusine cu mine? Dacă o luăm așa, eu as fi ăla căruia i-ar fi rusine cu ea. Eu pur și simplu, nu m-am uitat la chestia asta, nu m-a interesat decât sa fie o fata cuminte și loiala. Dar se pare ca nu trebuie sa-mi pun baza așa aiurea in femei
Wow pare o persoană minunată din ce zici, nici nu mă mir de ce îi mai duci grija și doru!