| maxmorarescu a întrebat:

Salut,de ce unii au noroc in dragoste altii n-au,stau toata viata singuri, nu au avut prietena toata viata lor, macar nu stiu ce aia dragoste? Dau funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

M-am tot întrebat asta și chiar acum mi-am dat seama.

Răspunsul era unul simplu, chiar din nasul meu.

La fel ca și în viața, unul moare virgin și sărac sau tânăr, altul moare bogat și împlinit.

Succes!

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sunt multi factori care influenteaza "norocul" in dragoste. Poate esti urat, poate chiar daca esti frumos, scoti doar tampenii pe gura, poate nu ai bani, poate esti impotent, poate, poate. poate. Chiar si in astfel de cazuri iti poti gasi pe cineva, dar cand tu ai lipsuri, ai acces la o femeie tot cu lipsuri, de obicei chiar mai multe decat tine...si nu iti place. In consecinta, ramai singur, poate chiar pe viata.winking

| Purec a răspuns:

Pentru ca toti oamenii sunt diferiti?

Ca sa ai noroc in dragoste trebuie in primul rand sa ai multe interactiuni cu alti oameni. Cei mai multi dintre noi nu reusesc sa faca asta, odata cu interactiunea asta online, desi intr-un fel ne ofera instrumente noi de socializare, de fapt o sa vezi ca majoritatea oamenilor pot comunica online dar cand ajung fata in fata cu o persoana le este dificil sa comunice. Comunicare deficitara inseamna cel mai probabil "ghinion in dragoste"

Unii au "noroc" pentru ca arata bine, dar acestia sunt foarte putini, si oricum succesul este mai sigur atunci cand poti comunica foarte bine. Uite-te in jur si o sa vezi ca cei care au cel mai mare succes sunt cei care comunica foarte usor si sunt foarte increzatori.

Cei care raman singuri o perioada lunga de timp ( nu as zice toata viata, cred ca oricine gaseste pana la urma pe cineva) sunt cei care pur si simplu comunica foarte greu, nu au incredere in ei si sunt fricosi.

Daca esti singur ar trebui sa stii ca acest lucru nu e decat o oportunitate sa iti gasesti pe cineva. Dar ca sa gasesti pe cineva, trebuie sa incerci sa devii ceea ce cauta ceilalti. Un om trist care se plange ca nu are noroc? Tu ai cauta asa ceva?

Răspuns utilizator avertizat
| 17CM a răspuns:

Probabil esti urat

| RAY a răspuns:

Nu exista noroc,exista sanse,probabilitati,un om frumos are mai multe sanse sa gaseasca un partener =deci putem deduce ca are o probabilitate pozitiva vs x e urat nu atrage sexul va avea mici sanse sa gaseasca un partener deci probabilitatii in mod negativ

dar orice pas pe scara vieti conteaza
aspectul fizic,sanatatea, haine mai cool
statut material
statul social
inteligenta emotionala, critica, rationala
iti poti imbunatati oricand conditia de stare, nu te opreste nimic

| maxmorarescu explică (pentru 17CM):

Din contra is frumos.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Din cauza aspectului fizic!