Continua sa o simpuiesti. Ii place sa fie sustinuta de tipi pe care-i prosteste cum vrea.
Nu am inteles ce vrei tu de fapt. Din ce ai scris tu esti de acord cu orice alege ea. Daca vrei sa mai dai o sansa relatiei, indeparteaza-te putin de ea si vezi ce se intampla. Daca vine inspre tine sau nu. Dar oricum, te-a inselat cu tipul ala mai mult ca sigur. Iar faptul ca a zis ca vrea o pauza e vrajeala, de fapt "pauza" e un alt fel de a spune ca vrea sa se f cu altul. Intrebarea de fapt este ce vrei tu. Dupa ce iti raspunzi, ia atitudine in functie de raspuns.
Pai pe scurt ca si asa povestea e cam lunga anyway, chestia eu stiu ca suntem deapartiti doar ca ea mie imi mai da sanse doarme cu mine in pat face dragoste si toate alea si din msj dintre ei doi ai spune ca eu nu mai dorm cu ea in pat si chestii ca nu ma mai iubeste dar mie imi arata altceva si ia spune ca n-are nici o treaba cu el dar din msj lor eu deduc altceva si asta nu inteleg dc mai imi da sperante daca nu vrea sa mai aiba nici o treaba cu mine si e cum ai zc lui in msj aici e dilema sa o cred sau nu
Mario1996 întreabă: