| Mike22 a întrebat:

Salut, de ceva timp m-am despartit de iubita mea cu care am avut o relatie de 6 ani, ea fiind mai mare ca mine, eu avand 30 si ea 36 si un copil de 11 ani. Au mai fost certuri intre noi pana acum si chiar am ajuns la despartire de cateva ori, dar mereu ne-am impacat, dar de data asta cred ca nu mai merge si am decis sa ne despartim.
Totusi dormim impreuna si recent 1 luna jumate cam asa ea se tot duce la o colega de munca acasa unde isi petrece tot weekendul. Nimic iesit din comun, am zis ca are nevoie de relaxare, timp de gandire etc dar in acea casa este un baiat cu care vorbeste prin mesaje, ea spune ca doar glumesc si fac caterinca dar recent am vazut mesaje amoroase intre ei 2 vorbind despre sex si pozitii si alte nebuneli si intrunul din weekenduri ea a plecat de acasa si s-a intalnit cu el si mie mi-a zis ca se duce sa se intalneasca cu prietena ei care recent a ajuns si acolo dar cu el si nu a veni in seara aceea acasa. Eu cand am vazut mesajele dintre ei 2 si nu a venit acasa am facut legatura si mai ales ca a doua zi au vorbit prin mesaj ca daca i-a auzit toata casa si nebuneli. Eu i-am spus a doua zi despre asta si a zis ca eu sunt nebun si ca a stat pana la 1 dim de au vorbit despre mine si cum sa faca sa ma ierte si ca mesajele acelea pe care eu le-am vazut au fost doar la panarama ca stia ca am sa le
citesc eu si sa ma faca pe mine sa reactionez si cu toate astea ea spune ca nu mai simte nimic pentru mine. Totusi dormim in acelasi pat daca intelegeti ce vreau sa spun si intr-un msj ii spune lui ca eu dorm pe jos si separat si am decis sa maut dar ea totusi imi spune ca nu e pregatita sa ma vada ca plec si ma tine in sah. Nu stiu ce sa cred si imi spune ca mai am sanse la ea dar trebuie sa luam o pauza sa vedem.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cate ai insirat aici, este evident ca relatia asta nu mai este demult fericita si este deja terminata, totusi, de ce mais tati impreuna?
Chestia cu pauzele sunt prostii pentru adolescenti, ori voi sunteti oameni maturi, trecuti de 30, asadar ar trebui sa stiti ca nu exista pauze in dragostea adevarata.
Sincer, lasati sicanele si prpstioarele, ca nu mai este timp sa va jucati de-a adolescentii.
Despartiti-va ca doi oameni normali si maturi si fiecare sa-si caute pe altcineva, cu care ati putea sa fiti fericiti.

8 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Dai papuci. Evident ce a făcut cu băiatul ala.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Continua sa o simpuiesti. Ii place sa fie sustinuta de tipi pe care-i prosteste cum vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parcă erați despărțiți. Deci. ce mai vrei?

| Mike22 explică:

Pai pe scurt ca si asa povestea e cam lunga anyway, chestia eu stiu ca suntem deapartiti doar ca ea mie imi mai da sanse doarme cu mine in pat face dragoste si toate alea si din msj dintre ei doi ai spune ca eu nu mai dorm cu ea in pat si chestii ca nu ma mai iubeste dar mie imi arata altceva si ia spune ca n-are nici o treaba cu el dar din msj lor eu deduc altceva si asta nu inteleg dc mai imi da sperante daca nu vrea sa mai aiba nici o treaba cu mine si e cum ai zc lui in msj aici e dilema sa o cred sau nu

| Mike22 explică (pentru Violleta2022):

Aici da ai dreptate pentru ca chestia asta cu pauza sa vedem ce se intampla sunt pentru adolescentii dar ea tot imi da mie sperante ca spune ca sunt sanse sa ne impacam dar trebuie sa o
Luam usor... sa vada ca m-am schimbat si ca merit sa ne impacam... dar ea tot vb cu ala doar ca de cand i-am zis ca am vazut msj pe
Fb a schimbat tactica si acum vb pe whatsapp dar nu inteleg de ce se joaca cu mine si imi spune ca mai avem sanse daca ea inca vb cu ala?

| Eisenheim a răspuns (pentru Violleta2022):

Din câte a menționat are și un copil pe care l-a făcut când avea 19 ani?

| Dintrebare a răspuns:

Nu am inteles ce vrei tu de fapt. Din ce ai scris tu esti de acord cu orice alege ea. Daca vrei sa mai dai o sansa relatiei, indeparteaza-te putin de ea si vezi ce se intampla. Daca vine inspre tine sau nu. Dar oricum, te-a inselat cu tipul ala mai mult ca sigur. Iar faptul ca a zis ca vrea o pauza e vrajeala, de fapt "pauza" e un alt fel de a spune ca vrea sa se f cu altul. Intrebarea de fapt este ce vrei tu. Dupa ce iti raspunzi, ia atitudine in functie de raspuns.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mike22):

La naii vostri nu mai merge joaca asta cu sperantele de impacare, cu pauze, cu intalnirea cu alti baieti... parca ati fi de 15-16 ani.
Ia atitudine daca esti barbat de 30 de ani, ca relatia asta nu area nici un viitor, daca deja schioapata de atata vreme.
Esti sigura ca nu te tine, doar ca sa o intertii financiar?