Nu se merita.
Trebuia sa faci asta atunci cand vorbeati la telefon, acum este prea tarziu, este deja istorie.
Numai sex ai dorit, sex ai avut, dar nu ai luat in calcule ca "omul" tau se va plictisi, si-si doreste alt trofeu, alta prospatura. E pacat ca nu stiti cum sa puneti punct unei astfel de telatii, la fel de civilizat ca si atunci cand ati acceptat o relatie bazata numai pe sex, fara alte pretentii.
Dragă Andu,
Hai să ne gândim la ceva: 3 ani ați făcut doar sex. Te-ai gândit măcar o secundă, că o astfel de relație nu e de durată? Atâta timp cât tu numai pentru asta erai, nu puteai în veci să avansezi la rolul de „lover".
Dacă motivul despărțirii a fost că „s-a aflat" de voi. Deci nici măcar nu erai atât de importantă.
Părerea mea este că nu are rost să te mai complici cu el. Faptul că „îl vei pune tu la zid" va fi egal cu 0 în fața lui, chiar te vei înjosi mai tare. Ieși din toată povestea asta cu fruntea sus, să vadă că și el pentru tine a însemnat ce ai însemnat tu pentru el. Îl va durea mai tare acest lucru. Nu îți înjosi orgoliul de fată.
Este cel mai bun lucru pe care îl poți face.
Mult succes cu mr. big. (dacă te-ai uitat la sex&the city)
Cu drag,
niponX
Erati prieteni cu beneficii, nimic serios, asta nici macar nu se poate numi relatie, se poate pune punct oricand, te vroia pentru sex, il vroiai pentru sex, totul s-a terminat, ce-i asa mare lucru?
Daca el a vrut sa terminati asta e, gata nu trebuie sa-l mai cauti, vezi de viata ta!
Imi pare nespus de rau...
Iata explicatia...
Sunt mai mult tentati sa insele cei care deja au primit de la "iubitele" lor dovada dezonorarii!
Dacă ele i-au dovedit că nu au coloană vertebrala şi s-au supus poftelor lor, ei au toate motivele din lume să caute altceva, mai demn, mai puternic! Un barbat are nevoie langa el de o femeie puternică, nu de o cârpă...
Moral ar fi să nu lase în urmă o victimă, dar pe un om care nu ţine cont de sufletul lui sau de Dumnezeu cine îl va împiedica să facă asta?
Din păcate, iniţierea "curviei" şi abandonarea "victimei"este de cele mai multe ori DIRECŢIA spre care se îndreaptă relaţiile în care nu s-a respectat moralitatea până la căsătorie…
Şi chiar dacă vă cunoaşteţi de 1 an de 3 sau 5 ani, respectarea demnităţii este la fel de necesară. Cunosc prea multe cazuri de tineri care au stat 5 ani, 7 ani împreună iar apoi s-au despărţit cu mare seninătate din partea unuia şi mare surpriză şi traumă din partea "celuilalt" (fata, în majoritatea cazurilor).
DE FAPT, după ceea ce am scrim mai sus, chiar "desfrânarea" duce la colapsul despărţirii, la pierderea "atuurilor", la stingerea aurei de demnitate, onoare, şi MOTIV SPECIAL de respect (necunoscut de cei care nu vor să recunoască că doar ONOAREA poate primi respect. Doar ea…)
Reactionezi destul de imatur, avand in vedere ca o relatie deschisa ar trebui sa fie lipsita de responsabilitati, si niciuna din cele doua parti nu este datoare cu vreo explicatie in cazul in care relatia se sfarseste subit. Trebuia sa te gandesti la asta inainte de a te implica in asa ceva. De aceea mi se par mie idioate genul asta de relatii, pentru ca mereu cineva se ataseaza, si are de suferit.
Reactia ta este a unei persoane care are sentimente. Nu vreau sa cred ca o faci doar din orgoliu.
Sfatul meu este sa-ti vezi de treaba ta, si sa accepti ca totul s-a terminat.
Ai mentionat "eram pentru sex" nu "era pentru sex". El isi doreste o fata care sa il iubeasca. "Certuri, nimic" intr-un cuplu de oameni care se iubesc apar si certuri. Practic, voi erati ca in filmul "Friends with benefits", doar ca nu a aparut si romantism, voi v-ati cuplat doar pentru sex. Si pentru ca nu era nimic sentimental la mijloc si nu te iubea si nici tu pe el(asa am inteles eu din ce ai zis, nu ma injura) te-a parasit. Tu te simti probabil jignita, dar dupa 3 ani de relatie probabil te-ai obisnuit cu el. Nu il mai baga in seama.
Da,ne-am obisnuit unul cu celalalt.Nu stiu cum sa descriu legatura dintre noi,pentru ca da,sexul era principalul lucru care ne lega,dar pe langa asta vorbeam destul de des, vorbeam despre multe lucruri, eram si amici, prieteni, nu stiu.Si nu ma deranjeaza neaparat faptul ca a pus punct, eram amandoi constienti ca la un moment dat lucrul asta o sa se intample, dar mi se pare naspa felul cum a facut-o.Cred ca puteam sa vorbim calm 2 minute si sa terminam in termeni frumosi si ok,nu sa ma lase asa in aer,ca si cum as fi fost o carpa. Exista o legatura intre noi,tineam intr-un fel unul la altul,nu era iubire,dar o forma de atasament era din partea amandurora si tocmai de asta mi se pare ciudat felul cum s-a departat.Dar in fine, mi-am dat si eu seama ca nu mai am de ce sa vorbesc cu el sau ceva, sa fie sanatos, cum ma trateaza el asa o sa il tratez si eu si gata, nu am de ce sa ma mai complic pentru el.Am zis sa fiu om cu el si sa lasam loc de "buna ziua" intre noi, daca el nu vrea, sa fie sanatos.
Poate s-a indragostit de alta fata , de asta a terminat-o asa, brusc, cred
Poate s-a indragostit de alta fata , de asta a terminat-o asa, brusc, cred Cum am mai zis, nu il baga in seama.
Daca relatia era bazata doar pe sex nu ar trebui sa te raneasca si nu ar trebui sa pui la suflet pentru ca baieti nimfomani sunt o gramada.
Tu singura ai spus-o ca erati impreuna doar pentru sex asa ca ar trebui sa ii spui bine pa si gata sa nu te mai intereseze