| Seyko a întrebat:

Salut, de curand m-am indragostit de o fata care este in aceeasi clasa cu mine. Acum cateva zile i-am spus ceea ce simt pentru ea, dar mi-a zis ca nu ma poate vedea mai mult decat ca pe un prieten.

Acum sa va spun de ce am apelat la voi... deci caut pe cineva care poate sa compuna cateva versuri care sa exprime ceea ce simt eu acum....In caz ca vreti sa ma ajutati o sa va ofer mai multe detalii la id-ul de Y! M:mirel_zmr@yahoo.com

Multumesc!

4 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

De nu ii dai o floare ceva? presupun ca nu esti mai mare de 16 ani iar la varsta aceasta oricat de profunde ar fi versurile scrise nu cred ca va intelege ceva din ele
sincer eu as incerca sa o fac sa ma placa glumind cu ea dar ma rog...succes cu poezia. sper sa reusesti

| LoveTenis a răspuns:

Nu stiu ce sa zic de poezie! Fetele din ziua de azi nu mai sunt atrase de lucuri din aceste sufletesti! Cel mai bine merge o cicoloata sau o floare pentru ca asta vor adolescentele din ziua de azi! Sa fie rasfatate ca sa simta ca chiar il iubesti.Sau poate sa o duci la un suc sa o faci sa rada fiindca asa le faci pe fete sa te placa! Bafta! :*.

| Seyko explică:

Multumesc pentru raspunsuri.
In cazul versurilor, nu aveam de gand sa ii spun ca eu le-am compus, ci ii spuneam ca un prieten le-a facut pentru mine.

| shadow72 a răspuns (pentru Seyko):

Nu fa treaba asta...va crede ca esti prostut si nu stii sa te descurci singur
mai bine sa suporti consecintele prostiilor tale decat prostiile altcuiva