| BlackVodă a întrebat:

De la un timp prietena mea e tot mai rece cu mine, e indiferenta cu mine. Eu mereu ii trimit "romane" in care ii zic cat de mult o iubesc si toate cele si ea parca nici nu le observa. Daca se pune cumva la PC primul lucru care il face de obicei e sa intre pe Stardoll... dar ii e greu sa imi scrie si mie un mesaj macar. Pe langa asta mereu cersesc atentie de la ea. Eu trebuie sa ii zic mereu sa ma ia in brate, sa ma pupe, sa faca ceva ce ar trebui sa faca fara ii zic eu mereu. Cand are nevoie de ceva stie sa vorbeasca frumos si sa imi ofere atentia pe care mi-o doresc si eu ca prostul accept pentru ca totusi primesc atentie. Intr-un fel nu stiu daca ii mai pasa de relatie, avem un an totusi! :/ Ce sa fac? Mai multi mi-au spus ca am devenit dominat de ea, ca am devenit ca un caine, nu mai ies cu prietenii ca sa stau cu ea si mi-au zis sa fiu si eu asa indiferent cum e si ea, dar eu nu sunt genul, eu nu pot fi indiferent cu cineva pe care il iubesc cu adevarat. Daca eu nu ii scriu un mesaj, slabe sanse sa primesc de la ea. Ce sa mai fac sa nu mai fie asa cu mine? I-am explicat de multe ori ca asta e singurul lucru pe care mi-l doresc de la ea... atentie si afectiune. Ce mai pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| SSJGohan3 a răspuns:

Tot din iubire te sfătuiesc sa vorbiți fata în fata și sa ii spui tot ce te doare, poate are pe altcineva sau e preocupata de altceva, are ea un motiv ar trebui sa discutați iar tu sa ii spui tot ce ai pe suflet, tot ce te deranjează dar pe un ton serios, de maturitate, nu mesaje umplute cu multi pupici și altele, dai un mesaj sec în care ii spui " trebuie sa vorbim" și o veți face neapărat în fata în fata, și e obligatoriu pentru tine sa îți păstrezi o distanta pentru a înțelege problema, astfel ea sa nu te poată manipula și domina, sa înțelegi exact ce se petrece, sunt sigur ca ai bănuielile tale și gândurile tale ca dc face asa... Vezi dacă o poți rezolva, vorbește cu ea

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SorinelF86 a răspuns:

Are un motiv pentru care a devenit asa rece, poate din cauza ei poate din cauza ta, iar tu prin comportamentul tau o vei face sa se distanteze si mai tare, imbarbateaza-te si fi pregatit pentru o eventuala despartire, incearca sa vobesti cu ea despre asta si apoi sa nu o mai cauti tu primul si daca nu te cauta ea e "cam gata"

| mihai69 a răspuns:

Mă, dacă preferă un joc la PC prezenței tale e clar: s-a plictisit. Dar încă te mai stoarce, văzând că „ai resurse".
În opinia mea, e timpul să-i dai papucii. Degeaba o iubești tu, dacă ei nu-i pasă. Acum o să te doară mai puțin, decât dacă mai te lălăi mult pe la curu ei.

| UnBroken2016 a răspuns:

Sa pleci sa cauti alta. Se vede de la o posta ca nu da 2 bani pe tine. Altele ar ucide sa aiba unul care este atent cu ele si se vede ca asta nu da 2 bani pe asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Singurul" lucru pe care il ceri de la ea e sa fii centrul universului pentru ea si sa se poarte cu tine cum vrei tu si nu cum simte ea nevoie, in pofida faptului ca o sufoci cu prostiile tale si te mai si superi cand ea se satura de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Altele spun ca ar ucide pentru asta dar, cand li se intampla, devin la fel de indiferente ca eroina din povestea noastra. Pentru ca atunci cand un om te sufoca 24/24 reactia naturala e sa te saturi de el.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, dar ce sa ii faci. Nu o sa apucam ziua cand vor spune ° da ne-am saturat de cavaleri de ceva timp, vrem doar neam prosti care nu dau 2 bani pe noi °.

| BlackVodă explică:

Vorbesc cu ea chestiile astea aproape zilnic, dar vad ca degeaba, insa astazi s-a purtat FOARTE diferit, sincer am ajuns sa-i zic ca e ciudata ca se comporta asa... a fost iubita PERFECTA azi pentru mine, tot ce imi doresc dar... astept sa vad daca urmareste ceva... :/

| AGreatMan a răspuns:

Trateaz-o cu aceeasi independenta cu care te trateaza pe tine, sau cel putin nu mai vorbi atat de mult cu ea prin mesaje.Fa-o sa realizeze ca o sa te piarda daca mai continua asa.Pana la urma, iti doresti o fata care sa te iubeasca din propria initiativa sau fortata?

| veryhonest a răspuns:

"Stardoll"? Mersi ca mi-ai amintit, am uitat de mult de site-ul asta!