Tot din iubire te sfătuiesc sa vorbiți fata în fata și sa ii spui tot ce te doare, poate are pe altcineva sau e preocupata de altceva, are ea un motiv ar trebui sa discutați iar tu sa ii spui tot ce ai pe suflet, tot ce te deranjează dar pe un ton serios, de maturitate, nu mesaje umplute cu multi pupici și altele, dai un mesaj sec în care ii spui " trebuie sa vorbim" și o veți face neapărat în fata în fata, și e obligatoriu pentru tine sa îți păstrezi o distanta pentru a înțelege problema, astfel ea sa nu te poată manipula și domina, sa înțelegi exact ce se petrece, sunt sigur ca ai bănuielile tale și gândurile tale ca dc face asa... Vezi dacă o poți rezolva, vorbește cu ea
Are un motiv pentru care a devenit asa rece, poate din cauza ei poate din cauza ta, iar tu prin comportamentul tau o vei face sa se distanteze si mai tare, imbarbateaza-te si fi pregatit pentru o eventuala despartire, incearca sa vobesti cu ea despre asta si apoi sa nu o mai cauti tu primul si daca nu te cauta ea e "cam gata"
Mă, dacă preferă un joc la PC prezenței tale e clar: s-a plictisit. Dar încă te mai stoarce, văzând că „ai resurse".
În opinia mea, e timpul să-i dai papucii. Degeaba o iubești tu, dacă ei nu-i pasă. Acum o să te doară mai puțin, decât dacă mai te lălăi mult pe la curu ei.
Sa pleci sa cauti alta. Se vede de la o posta ca nu da 2 bani pe tine. Altele ar ucide sa aiba unul care este atent cu ele si se vede ca asta nu da 2 bani pe asa ceva.
Altele spun ca ar ucide pentru asta dar, cand li se intampla, devin la fel de indiferente ca eroina din povestea noastra. Pentru ca atunci cand un om te sufoca 24/24 reactia naturala e sa te saturi de el.
Corect, dar ce sa ii faci. Nu o sa apucam ziua cand vor spune ° da ne-am saturat de cavaleri de ceva timp, vrem doar neam prosti care nu dau 2 bani pe noi °.
Vorbesc cu ea chestiile astea aproape zilnic, dar vad ca degeaba, insa astazi s-a purtat FOARTE diferit, sincer am ajuns sa-i zic ca e ciudata ca se comporta asa... a fost iubita PERFECTA azi pentru mine, tot ce imi doresc dar... astept sa vad daca urmareste ceva... :/
Trateaz-o cu aceeasi independenta cu care te trateaza pe tine, sau cel putin nu mai vorbi atat de mult cu ea prin mesaje.Fa-o sa realizeze ca o sa te piarda daca mai continua asa.Pana la urma, iti doresti o fata care sa te iubeasca din propria initiativa sau fortata?
emiliancftepup întreabă: