Te dez-indragostesti ca pana la urma tu esti ala care decide, nu altcineva.
Foloseste-ti creierul ca sa intelegi ca este un lucru "interzis" pentru tine si atunci iti cauti alta femeie.
Sunt milioane de fete poate mai bune decat aia de care te-ai indragostit tu, doar ca esti capos sa crezi ca alta nu mai exista, dar sunt 100% sigura ca exista.
Nu, fiindca sunteti rude de sange si nu este recomandata o asemenea relatie, fiindca pot iesi copii cu debilitate mentala sau malformatii congenitale.
Păi? Am un prieten, părinții lui sunt verișori primari și e ok omul))
Cred ca nu au acelasi sange... poate o fi facut cu vecinul si nu stie nimeni.
Lumea medicala nu recomanda casatoria intre rudele de sange, fiindca sansele sunt mari sa iasa copilul debil mental sau cu malformatii congenitale.
Dar la cate miliarde de femei sunt pe lumea asta, tocmai la o ruda de sange te-ai oprit?
"Un copil rezultat dintr-o relație dintre un bărbat și o femeie, consangvini, este mai expus riscului de a avea o malformație congenitală, deoarece legătura de rudenie între tată și mamă crește procentual (ne)șansa de transmitere a anomaliilor genetice.
Principalul impact al consangvinității constă în creșterea ratei de hemozigoți pentru bolile genetice autozomal-recesive...
Malformațiile congenitale asociate consangvinității sunt hidrocefalia, polidactilia, despicături oro-faciale și cardiopatii congenitale (defect septal atrial, defect septal ventricular, atrezie pulmonară, persistența ductului arterial, tetralogia Fallot). Probleme similare consangvinității se întâlnesc și în cazul endogamiei (căsătoriile între membrii unei comunități închise, cum este spre exemplu populația Amish). Importanța fenomenului nu este chiar de neglijat. Căsătoriile între veri de gradul 1 sau 2 reprezintă 10% din totalul căsătoriilor la nivel mondial (în Orientul Mijlociu proporția este de circa 50%)"
Chiar au același sange, + da, care ar fi problema dacă de ea M am îndrăgostit? E de mult așa, nu e doar o atracție sexuală, și să nu mai spun ca în ziua de azi puține fete au personalitate ca ea
Ce ți mai place să frângi inimi? mulțumesc de răspuns dar tot nu renunț
ADENIVOR întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: