Scuze as fi crezut ca ai sub 18 ani la ce ai povestit (ma refer ca esti prea naiva). sincer tu chiar ai impresia ca mai merita dupa tot ce s-a intamplat? sunteti impreuna, va despartiti, iar impreuna, iar va departiti. numai sunteti copii (eu lucrez cu copii si nu am vazut asa ceva). stiu ca iti este greu dar incearca totusi sa-l uiti: isi bate joc de tine. nu suferi de nici un sindrom (nu ai inteles la ce se refera sindromul Stockholm, nu are nici o legatura cu tine): suferi pentru ca esti naiva
Ne-ai descris un pasaj din viata ta tumultoasa, de care se pare ca tu esti destul de multumita. Eu nu cred ca ceea ce ne-ai spus este adevarat, pentru ca esti o persoana matura si nici cu pluta nu esti dusa. In descrierea ta ti-ai dat singura raspunsurile necesare si nu cred ca mai este necesar ca noi sa ne dam cu parerea.
El este nehotarat ca si tine.
Eu zic sa-l lasi in pace ce atatea despartiri si impacari.
discutati voi si luati o decizie a voastra fara sa va certati
comunicarea e cheia...
Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să simpatizeze cu răpitorul.
nici atat...
Doamne! Fostul tau prieten stie despre asta? Despre amenintari? Nu cred ca ar trebui sa intervina ei in relatia voastra! Spune-i la cel mai serios mod posibil daca vrea o impacare sau nu.Nu are rost sa stai dupa el, la cum se comporta fata de tine nu merita.
Hmm buna strategia de dat papucii inainte sa sarbatorile astea primavaratice (sf valentin, 1 martie etc) nu mai trebuie sa ia cadouri
Asteapta o perioada pana se linistesc apele apoi vorbeste cu el serios despre viitorul vostru
Pe langa familie si prieteni cred ca o sa te bata si tot TPU-ul daca te impaci cu el.
Salut! Sunt sigura ca ati face asta pentru mine.Mersi de raspuns.Chiar este incurajator, in felul lui.Pacat ca nu pot da mai multe funde.
Kahlan5 întreabă: