| Alin643388 a întrebat:

Salut,deci am fost cu o fata timp de doi ani,o iubeam cel mai mult,am fost primul cu care a facut-o si dupa tot doi ani a decis sa se desparta de mine deodata asa. Am incercat sa ne impacam si mi-a zis ca nu mai vrea,da ma iubeste,am lasat totul asa... dupa doua sapamani in care ne-am tot evitat nici buna nu ne mai ziceam,ma simteam mai bine, a murit taicasu mare si i-am dat mesaj ca stiam ca eu o pot face sa se simta mai bine. Am inceput usor usor sa vorbim, acum doua zile m-a chemat la ea ..si m-am dus intre timp m-a luat im brate m-a strans rau si mi-a zis ca ma iubeste, m-a sedus pana am facut-o, dupa mi-a zis ca mereu s-a gandit la mine si ca ma iubeste cel mai mult si dupa mi-a zis ca nu prea ar mai vrea sa ne impacam si dupa un timp mi-a zis cu lacrimi in ochi ca a fost influentata de prietena ei si mama acesteia ..sa incerce sa stea cu un alt baiat. Dupa toate astea am plecat acasa si de atunci ma gandesc doar la ea..ca o iubesc extrem de mult si ca nu pot fara ea si am intreabat-o ce simte si mi-a explicat si este acelasi lucru ca mine, va rog ce as putea sa fac?

14 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Faci ce vrei, dar să nu ne rozi prea tare!
Cu tipa aia nu-ș' ce să zic - e clar imatură. Așteaptă măcar vreo doi ani, poate îi mai vine ceva minte.

| Alin643388 explică (pentru mihai69):

Nu pot zice imatura, dar e naiva si simt ca ma iubeste, acum astept si parerea voastra, ma jur nu am vrut sa renunt la ea nici o secunda si mai presus de asta timp de doi ani a fost totul asa frumos?

| elaventurero a răspuns:

Încearcă să te distanțezi psihic. Relaxeaza-te. Detaseaza-te. Lasă să vină ce trebuie sa vină de la sine. Nu o mai cocoloșii atâta că i s-au urcat la cap. Ocupa-te de tine, de pasiunile tale, da-ți ție timp, descopera-te mai bine. Astfel îi vei da și ei libertatea pe care o cere de fapt prin comportamentul ce l-ai descris și într-adevăr doar așa dacă sa va întoarce către tine va fi de bun augur și sănătos, dacă nu BE Glad. Poți fi fericit oricum trebuie sa vrei. Succes. Anunță-mă!

| sofisis a răspuns:

Atata timp cat tu crezi idiotenia asta cu "a fost influientata de prirtena ei si mama acesteia"... poti incerca sa te impaci cu ea. Inseamna ca si tu esti la fel de naiv ca ea.
Daca chiar au reusit doua persoane sa o faca sa te lase...te iubeste asa cum iubesc eu lamaia.
PS: Nu suport lamaia.

| Alin643388 explică (pentru sofisis):

Mai nu stiu ce sa zic da voi nu stiti prim cate am trecut cu ea...m-am certat cu o multime de perdoane toti voiau sa me desparta,cand ma refer toti, majoritatea baietiilor si prietenii ei, pana si prietenii mei deci e ciudat, stiu ca ma iubeste simt asta la cat de simter mi-a zis-o mi s-a imuita inima, parintii ei sunt de acord dar restul nu stiu ce au

| mihai69 a răspuns (pentru Alin643388):

Tu nu poți, da' Io pot, că-s mai bătârn.winking
Și crede-mă, chiar e imatură. Și tu la fel, dacă nu vezi adevărul.

| Plato a răspuns:

Ce comportament prostesc. Eu n-as mai lua-o veac înapoi, de fapt niciun barbat cat-de-cat destept n-ar lua-o.
După ce te-a lasat, e lipsa de respect de sine s-o mai iei. Cum adica, azi da, maine ba, tu esti papușă sau cum? Te ia cand vrea, te lasa cand vrea? Daca ai stimă de sine nu ai cum sa accepti asa ceva.
De iubire nu se pune problema. Cat timp s-a gandit la altul, e clar ca nu incape discutia despre iubire. Nu te iubește.

Acum ii incearca pe toti dupa se intoarce la prostul ce o asteapta.
Trezeste-te.

| ywar a răspuns (pentru sofisis):

Tzutzu, e buna lamaia. Vitamina C, sanatate!

| sofisis a răspuns (pentru ywar):

Da are gust....yuck! Acruuuuu.

| ywar a răspuns (pentru sofisis):

Si viata are gust acru, cateodata sau amar. Uneori ne moleseste acest gand si ne face sa dezarmam. Firesc, poate. Nu refuzam nimic happy
Vitamina C foarte bunaaaa! happy

| sofisis a răspuns (pentru Alin643388):

Trecutul e neimportant. Lasa altii copii si case si afaceri si casnicii de zeci de ani.
Ideea e ca daca de la faptul ca, vezi domne, a influentat o prietena ei si mama acesteia(care chiar nu inteleg ce treaba are in toata povestea asta, iti spun ca adult ca niciodata nu m-as baga sa ii spun unei prietene de-a fetei mele cu cine sa fie) ea a ajuns sa se desparta de tine, inseamna CLAR si fara dubiu ca iubirea ei pentru tine nu prea e ceea ce sustine ea din gura ca e. Te-ai gandit ca o zice doar asa, de dragul de a auzi-o tu si de fapt ea sa nu simta asta?
Iti garantez ca daca te iubea... putea sa i zica si Papa de la Roma sa fie cu cel mai smecher barbat de pe Pamant ca nu o interesa. Vorbiti de iubire fara sa intelegeti cu adevarat ce inseamna.
Te minti singur. Pacat

| sofisis a răspuns (pentru ywar):

Nu o sa ma poti convinge. Nu mi place lamaia decat cu zahar...adica tot dulce laughing))

| sofisis a răspuns (pentru Alin643388):

Si bun...s-a "lasat convinsa". OK. Acum ce anume o mai retine?

| Andreeush a răspuns:

Și de ce ai vrea să mai fii cu ea dacă ea s-a despărțit de tine fiindcă sa lăsat influențată?
Asta dovedește că nu e în stare să decidă de una singură, se lasă manipulată de alții.