| MynameisYou15 a întrebat:

Salut!
Deci cred că sunt bi desi n-am făcut sex cu cineva ca să confirm asta, doar simt că sunt și e suficient. Ideea e că m-am "îndrăgostit" de un coleg. Noi doi nu ne înțelegem prea bine din cauza că are deja grupul lui de prieteni de care e foarte atașat. Știu că a avut o iubită, doar de una știu. Băieții gay îi dibuiesc repede dar el mă induce in eroare. Sincer chiar vreau să fiu împreuna cu el și chiar sunt pregătit să-i accept defectele, tot ce e mai rău!
Mă gândesc la el deși el nu se gândește la min.
Îmi imaginez posibile scenarii cu el (PENIBIL știu).
Vreau să îi explorez sufletul și trupul să fie numai al meu.
Deci întrebările sunt următoarele:
Prin ce metode îi pot atrage atenția, pot petrece mai mult timp cu el, fără să fie implicați ceilalți, pur și simplu doar noi?
Ce subiecte de discutie sa incep ca el sigur nu va începe deși eu sunt cel "timid" in general?
Cum ii distrag atentia de la telefon?
Cum pot afla sigur că el este gay/bi?

! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| SuperFata a răspuns:

Bună! În primul rand, asigura- te ca ești destul de discret în fata celirlati colegi, pentru a nu- l pune intr- o lumina proasta ( în caz ca nu- ti împărtășește orientarea ). Sfatul meu ar fi sa fii atent la ce ii place sa facă, cu ce anume ii poți atrage atenția către tine. Ia- l încet și nu da nimic de bănuit. Ușor- ușor, când ii vei capta atenția, îl poți invita la un suc, la tine acasă sa va jucați jocul lui preferat/al vostru, când ai reușit sa te apropii de el și simți ca e ok, ii poți da mici semnale ca l- ai plăcea. Dacă simți ca și el are aceeași dorința, puteți merge mai departe. Dar nu te arata disperat. Recapitulam; nu - l sufoca, i- al încet și cu pași mici, sa observi dacă îți împărtășește orientarea, nu fi timid, nu fa gesturi în fata altora, se poate simți oribil. Întra în lumea lui, adu- l la tine sa va împrieteniti și vezi ce iese. Dacă observi sa nu simte ca tine, continua ca amici și nu - i spune gândurile ce te- au făcut sa te apropii de el. Succes și răbdare!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| MynameisYou15 explică (pentru Violleta2022):

17

| blackann a răspuns:

Intreaba-l direct daca e bi.

| blackann a răspuns:

Sau atinge-i ciocanul direct si daca nu-ti iei un pumn inseamna ca e gay.

| MynameisYou15 explică (pentru blackann):

Mai facem asta în joacă, mai ales el il atinge pe al meu dar mna... nu stiu ce să zic...

| ania a răspuns:

Toți ne- am născut cu o natura umana păcătoasă, avem înclinație în diverse grade spre toate încălcările posibile ale constiintei, inclusiv spre lăcomie pentru trupurile altora indiferent de sex, oricine poate fi bi, tri, mulți, zoofil, necrofil, numai sa vrea sa fie deschis la idee. Dar pacea și aprobarea constiintei nu o avem decât dacă respectam planul Creatorului și ne implicam sexual numai cu partenerul de căsătorie de sex opus. Și cei care comit adulter o fac pentru ca inițial au fost foarte atrași apoi obsedați de ideea de a poseda pe partenerul de căsătorie al altuia.
Și eiu im adolescenta simțeam ca arfi trebuit sa fiu baiat și am fost la consiliere Creștină la EllelMinistries România, s- au rugat pentru mine și m- am vindecat definitiv. Sunt convinsa ca ai fi mai fericit dacă ai merge le consiliere creștină, ai resoinge ispita aceasta și ai lasă băiatul în pace.

| dragunsocial a răspuns (pentru blackann):

Eu crap aici de ras