| magiic10312 a întrebat:

Deci. Eu am intrebat o fata daca vrea sa fie prietena mea. Ea a zis nu. Acuma la scoala tot timpu se uita la mine si ma urmareste. Ce ar trebui sa cred acuma?

Multumesc Anticipat

8 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Fratele meu este momentul sa actionezi si sa i-o intorci de va turba mai rau ca un maidanez flamand. IGNORO cat poti de mult incearca sa oferi atentie unei alte fete si petrece timpul cu fata aia. NIMIC frate dar crede-ma daca e ceva ce le doare pe fete mai mult ca indiferenta este momentul cand "catelusul" lor NU le mai ofera lor atentie ci unei alte fetewinking

| raluk27 a răspuns:

Ai luat-o prin surprindere cand ai intrebat-o, iar acum stie ca o placi si te priveste cu alti ochi.
Nu ai ce sa faci, decat sa lasi lucrurile asa, din moment ce asta a fost decizia ei.

| magiic10312 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Ok mersi mult...

| WaterDrop a răspuns:

Te place, insa a fost prea rusinoasa ca sa spuna "da". Invit-o in oras, la un suc, cu pretextul ca iti ceri scuze si ca ai vrea sa mai vorbesti cu ea si sarut-o direct.

| ALittleDeath a răspuns (pentru WaterDrop):

Sau nu.
Poate se uita la el si isi da seama ce alegere buna a facut refuzandlaughing

| Axde a răspuns:

Daca ti-a zis ca nu ce nu ai inteles ca nu o interesezi? Poate rade de tine te.ai gandit? Daca o ignori te va ignora si ea deci reunta. Cel putin cu ignoratul cu mine nu merge, Ma ignori poti sa-ti iei adio!
Mai sunt si alte fete, doar gaseste una potrivita tie.

| WaterDrop a răspuns (pentru ALittleDeath):

Pana mea, ii bate soarele in ochi.

| FanulMeu a răspuns:

Se prea poate sa fi fost rusinata si acum vrea sa vada cum te comporti, lasa putin lucrurile asa, si intr-o saptamana doua invit-o la un suc o pizza ceva