Daca relatia cu prietenul tau nu merge cum iti doresti, pune punct si incepe alta cu baiatul asta. dar nimeni nu`ty garanteaza ca va fi bine.` intr-o relatie de durata apar probleme. simty ca nu mai vrei nu mai poti. dar se merita mai mult sa lupty pentru una deja construita decat sa incepi alta noua. uh gandeste`te cum ty`ar fi mai bine. cu prietenul sau cu colegul de clasa... bafta:*
Soc nu este egal cu indiferenta si clar iti place mult de el din moment ce ai pus intrebarea asta; ba chiar as spune ca esti geloasa si invidioasa pe acea colega ceea ce nu e bine deloc!
Si eu fac 1 an si 1 luna cu prietenul dar in timpul asta nu m-am lasat deloc dusa in jocuri copilaresti.Il iubesti sau nu?!
Parerea mea e ca nu, tu nu il iubesti si din pacate iti bati joc de ceea ce simte el pentru tine de cate ori te gandesti la celalalt!
Cum ai reactiona daca ai afla ca iubitul tau intreaba pe net de o alta, nestiind ce sa aleaga?!
Intr-un fel sau altul, intrebarea ta e ca o tradare: admiti ca nu mai ti la el, dar il ti de fraier!
Sfatul meu e, deci, sa il parasesti pe ''fraierica'' si sa te ''combini'' cu colegul cel nou, ca 1 an si 2 luni e o relatie ataaaat de scurtaaaa si de insignifiantaaaaaa!
Pai, pana la urma, cine te intereseaza mai mult? Vad ca acorzi o mai mare atentie noului prieten.