Fii baiat destept. Pune mana, invata si dati bacul. Intri la facultate, o sa pleci in deplasare, si clar prietenia cu el se va duce pe apa sambetei. Asa ca, e momentul sa te concetrezi pe chestiile mai importante.
mult succes in continuare,
http://fete-singure.miradct.com/sfaturi
Poate se simte vinovata si s-a gandit ca daca te invita pe afars cu ei, vei fi ok.Incearca s-o eviti, cu timpul va trece mai ales ca ai pe ce te concentra, avand in vedere ca dai bacul.Nu vad de ce n-ar merge relatia cu prietenul tau, atata timp cat nu discutati de ea.
Ea vrea doar sa fim prieteni si sa fie totul ca inainte adica sa iesim cu totii si sa radem sa ne simtim bine. dar de cand am aflat ca sunt impreuna nu mai e totul la fel.
Frate
sunteti baieti
n lasa o fata sa va separe
fete gasesti
da un baiat cu care sa de balacaresti ca dracu da tot sa fiti prieteni(bf intre baieti) n mai gasesti
Trec prin acelasi rahat si eu aproape, da-mi id-ul tau de mess pe privat daca vrei sa mai vorbim .
Doamne ce complicat e... ei acuma s-au cam certat dar nu vrea sa imi spuna motivul. oricum tin sa cred ca e suparat pe mine, sincer tin mai mult la prietenia cu el decat la aceea fata.
Mai bine taceam, ma prefaceam si sufeream din dragoste decat din prietenie.tin minte cand mi-a zis ca prietenia noastra nu o va strica nici o fata dar...