| llllLiliallll a întrebat:

deja 3 zile prietenul meu nu vb cu mine, ma ign si nu vrea sa rs...insa n-am nici o idee ce i-am mai facut si eu, de este asa suparat pe mine, apropo, mine ave o luna decind ne intalnim.please ziceti-mi ce sa fac, sau ce sa-i spun, vreau sa fim impreuna, ca pina acum, sper ca o vre si el (((

6 răspunsuri:
| irina_5692 a răspuns:

Buna! Iti inteleg problema! Daca el contiuna sa se comporte in acest fel incearca sa il ignori si tu! In acest fel il vei determina sa iti spuna cu ceea ce se presupune ca ai gresit tu! Mult Noroc! Si daca el va continua tot asa nu merita sa mai continui acesta relatie cu el!

| justfreelove a răspuns:

Stii vb aia "mimez indiferenta dar te iubesc de mor?" e posibil sa nu fie cazu tau, si poate ca tu chiar l-ai jignit dar exista o metoda prin care o sa ii trezesti interesul din nou: ii dai un sms prin care sa ii spui a ai avut un vis cu el si cu inca o fata azi noapte si te-ai udat toata, asa ca esti curioasa sa incerci si pe viu dar numai ca speri ca de data asta el nu va mai sta ca prostu sa se uite la voi" laughing

| emchristina a răspuns:

Ia-l de o parte frumos si spune-i ca intelegi ca e suparat pe tine dar ca nu stii din ce motiv, ca tu nu te simti vinovata cu nimic si daca el considera ca i-ai gresit sa iti spuna ca sa stii ce sa faci, nu sa taca ca prostul si sa astepte Craciunul ca sa iti dai tu seama ce si cum. Comunicarea asta ne omoara. Succeshappy

| NastyCatii a răspuns:

Roaga-l frumos sa iti spuna cu ce ai gresit. daca o tineti tot asa nu ii treaba

| cosmina12345 a răspuns:

Buna ma numesc cosmina am 12 ani si iti pot raspunde la aceasta intrebare

| llllLiliallll explică (pentru cosmina12345):

Daca daca poti sa rs dc nai rs? big grin