| gmxromania78 a întrebat:

Salut din nou, conteaza pentru o fata rea si fara pistrui, un baiat cu pistrui si cateva cosuri? De unde stiu daca e indragostita de mine? Cum pot sa ascund pistruii? Sunt in clasa a 8-a

5 răspunsuri:
| tenutza a răspuns:

Dupa parerea mea daca pentru ea nu conteaza tu sigur ai un complexhappy
cu concealar/corector poti sa le ascunzi, dar nu o sa ti le scoti din cap
o colega mai veche de-a mea folosea o felie de lamaie pentru a le "trata", dar nu stiu daca a avut mare efect.Ai grija sa nu dai in zona ochilor, pielea aia e ft sensibila.
Trebuie sa treci peste complexul asta. fetelor le plac baietii siguri pe eihappysucces

| grapeFruit09 a răspuns:

Zic ca conteaza.Personal am pistrui si nu ma deranjeaza,choiar imi plac,ma fac deosebita si draguta.Dar nu-mi plac baietii cu pistrui,de fapt depinde si de om,nu exclud faptul ca poate ii esti simpatic. Daca vreai sa-i ascunzi nu trebuie sa te folosesti cu chestii de-astea,lamaie pantrunjen sau mai stiu eu, e-ati o solutii anumita(de la farmacie evident)Si primavara, vara te folosesti cu solutie\crema impotriva razelor ultraviolete.succes)

| tenutza a răspuns (pentru grapeFruit09):

Asta e un fel de descriminare.Scuze dar, asa poate nici celorlalti nu ar trebui sa le mai placa de tine, ai pistrui, nu? Adiica, tie ti-ar place sa ti se intample asta? E oarecum ciudat sa auzi asta de la o persoana cu pistrui.In fine.Niciodata sa nu soui niciodata. Poate exista si un aiat super cu pistrui.Fiecare are farmecul lui. Si nu cred ca daca tu maine cunosti un print pe cal alb, cel mai frumos baiat din cati ai vazut, cel mai marinimos, si cu pistrui, ai sa il refuzi, nu?

| grapeFruit09 a răspuns (pentru tenutza):

Am zis doar-depinde de om si gusturile lui.Personal nu-mi place atita tot.

| tenutza a răspuns (pentru grapeFruit09):

Si eu am zis doar ca e ciudat ce ai zis tuhappyAtathappy