| meinteil a întrebat:

Salut din nou cu aceeasi intrebare cred laughing)
As vrea sa stiu ce pot face sa uit faptul ca nu mai pot avea o relatie sau pe cineva langa mine deoarece de 4 ani am incercat si am esuat lamentabil plus ca acest fapt mi-a distrus linistea si mi-a adus un stres major, nu mi-am putut termina studiile deoarece sufeream foarte mult fiindca nu am si eu pe cineva langa cand toata lumea are si plangeam in fiecare seara fiindca nu stiam unde gresesc si ce anume trebuie sa fac.
Dupa nenumarate incercari prin a incerca sa imi refac o relatie cum spuneam am esuat atat de tare incat am decis sa ma inchid in mine si sa nu mai vorbesc cu nimeni pana anul acesta cand mi-am revenit si imi spuneam ca va fi anul meu si imi voi tot ce mi-am propus.
Asa a si fost exceptand faptul ca inca sunt singur si nu am reusit sa gasesc pe cineva sa ii spun cat o ador si o sa tin in brate cand imi e greu.
Asa ca am decis sa nu imi mai bat capul si sa ma axez pe altceva si am reusit insa din nou aceea suferinta se intoarce si iar am o stare proasta si ma cert cu familia deoarece am aceasta frustrare.
Asa ca ce idei imi puteti da?
Va multumesc.

11 răspunsuri:
| GeorgeGabriel66 a răspuns:

Asteapta sa fi asteptat! poate nu ai gasit persoana potrivita. candva v=a aparea stai linistit!

| Ecaterina2016 a răspuns:

Sex/sport/citit/ ieșit cu prietenii... toate acestea iti dau e stare de bine si te detensioneza happy

| Damonana a răspuns:

Stiu si eu cum elaughing dar nu ai ce sa faci.
Eu una am ajuns sa cred ca atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, nu primesti. Asa ca eu zic ca e mai bine sa te impaci cu ideea asta si sa.ti vezi de viata si sigur o sa apara cineva atunci cand te astepti mai putin. Alt sfat nu.ti pot da pentru ca stiu ca ar fi inutil sa te las sa speri. Lucrurile bune se intampla doar atunci cand esti fara speranta.
Sper ca te.am ajutat:* si cand iti gasesti marea dragoste sa ne spui si nouahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara-ti o pisica.

Răspuns utilizator avertizat
| wertori a răspuns:

Stii cum sta treaba? Cand cauti cu disperare, nu vei gasi nimic. Si stii de ce? Pentru ca se vede lucrul asta, se simte. Lasa lucrurile sa vina de la sine, iar tu ai grija de aspectul tau, aranjeaza-te, curteaza fetele, intra cu ele in vorba fara a aborda subiecte legate de sex sau relatie, fa-ti-le prietene, apoi incearca o usoara apropierea pana cand vei ajunge in punctul dorit. De asemenea, iesi cu prietenii prin baruri, este posibil sa intalnesti acolo pe cineva, incearca sa fii cat mai activ, sa interactionezi cu cati mai multi oameni, sa iti faci prieteni si este imposibil sa nu te observe vreo fatawinking

| Ecaterina2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate sa adopte o pisica abandonata pe strada...mai ales acum iarna.De ce sa cumpere? Sunt atâtea suflete amarate pe strada ce mor călcate de mașini, otrăvite adică condamnate la moarte sub diferite forme! :'(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ecaterina2016):

Ce n-are stapan trebuie omorat. Simplu. Caini, pisici, prosti. Toti.

Si nu poti lua o saracie de pe strada cand poti cumpara o pisica de rasa nobila, e de prost gust.

| Ecaterina2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ești tu sărac cu duhul și stăpânul tău este prostia. Tipologia ta de om, ar trebui stârpita... faci umbra degeaba pamantului!