Nu o sa poti sa joci la nesfarsit la doua capete. Pune in balanta si pe una si pe cealalta si alege pana nu e prea tarziu si vei ramane fara nici una.
Le iubesti pe ambele? Hm, esti copil! Maturizeaza-te si o sa vezi ca o sa te gandesti de 100.000 ori inainte de a spune un "te iubesc" - firesc ar trebui sa fie sincer, dar, ce mai e sincer in ziua de azi?
Așa alegi și tu?
Una frumoasă pe dinafară și pe dinăuntru varză?
Good for you.
Sa stii ca asta e o preconceptie defectuoasa, ca aia frumoasa pe dinafara nu are si alte calitati.
Parerea mea este ca nu iubesti pe niciuna cu adevarat, si ar trebui sa te intrebi si altfel: Eu pe care l-as putea face fericita?
Eu zic sa joci la 2 capete. Distreaza-te, traieste-ti viata din plin Bafta!
Chiar nu ai cum să iubești două persoane în același fel.
Hai să-ți propun ceva, chestie propusă unui tip în situația ta.
Ia-ți liber o săptămână, adică să nu vorbești cu niciuna, vezi care-ți lipsește mai mult.
Sau. Vei ajunge în situația în care una dintre ele te va pune să alegi, nici n-ai idee ce greu îți vine să te rupi de una dintre ele. Și-ai să faci prostii, că voi băieții n-aveți câteodată destul sânge-n vene ca să spuneți vrede-n față cum stă treaba. Iar după ce-ai ales, ai să ajungi să spui că ai făcut alegerea greșită și-ai s-o vrei pe cealaltă înapoi. Și cealaltă o să te-accepte, dar va face în așa fel încât să treci și tu prin toate stadiile prin care-a trecut ea, să șimți la fel.
Dacă o iubeai pe prima, a 2-a nu exista, da, dar asta nu înseamnă că trebuie să o alegi pe-a doua.
Eu zic să faci așa, să îți dai un timp, o săptămână, două, în care să nu vorbești cu niciuna, dar cu niciuna. Și vezi după, metinistule! )
Și cu a 3-a ce ai făcut, că ieri sau când parcă erau 3.
Nu mai joc metin. Si. mersi O sa incerc sa fac chestia asta.
A..pai am lasat-o mai moale si nu mai e nimic intre noi.
Păi ce să zic, baftă
Ți-e greu te-nțeleg. Să vezi ce bine o să-ți fie când te vor pune să alegi
O să-ți placă, mai ales dacă ai sentimente pentru amândouă.
O să-ți vină să iei un avion și să te teleportezi în Uzbekistan.
Și sunt curioasă cum o scoți la capăt!
Așa că aștept să-mi spui. )
Mor, i-am spus actualei de faza asta cum sa n-o mai bag in seama o saptamana. si cica > Adica ne despartim? =) mor.
Ți-am lăsat pe undeva un mesaj.
Îți garantez că nu mori și că nu doare.
Daca o iubeai pe prima, a doua nu mai exista in viata ta...asa ca alege-o pe a 2a.