Daca o iubeai pe prima, a doua nu mai exista in viata ta...asa ca alege-o pe a 2a.
Parerea mea este ca nu iubesti pe niciuna cu adevarat, si ar trebui sa te intrebi si altfel: Eu pe care l-as putea face fericita?
Nu o sa poti sa joci la nesfarsit la doua capete. Pune in balanta si pe una si pe cealalta si alege pana nu e prea tarziu si vei ramane fara nici una.
Chiar nu ai cum să iubești două persoane în același fel.
Hai să-ți propun ceva, chestie propusă unui tip în situația ta.
Ia-ți liber o săptămână, adică să nu vorbești cu niciuna, vezi care-ți lipsește mai mult.
Sau. Vei ajunge în situația în care una dintre ele te va pune să alegi, nici n-ai idee ce greu îți vine să te rupi de una dintre ele. Și-ai să faci prostii, că voi băieții n-aveți câteodată destul sânge-n vene ca să spuneți vrede-n față cum stă treaba. Iar după ce-ai ales, ai să ajungi să spui că ai făcut alegerea greșită și-ai s-o vrei pe cealaltă înapoi. Și cealaltă o să te-accepte, dar va face în așa fel încât să treci și tu prin toate stadiile prin care-a trecut ea, să șimți la fel.
Dacă o iubeai pe prima, a 2-a nu exista, da, dar asta nu înseamnă că trebuie să o alegi pe-a doua.
Eu zic să faci așa, să îți dai un timp, o săptămână, două, în care să nu vorbești cu niciuna, dar cu niciuna. Și vezi după, metinistule! )
Și cu a 3-a ce ai făcut, că ieri sau când parcă erau 3.
Nu mai joc metin. Si. mersi O sa incerc sa fac chestia asta.
Păi ce să zic, baftă
Ți-e greu te-nțeleg. Să vezi ce bine o să-ți fie când te vor pune să alegi
O să-ți placă, mai ales dacă ai sentimente pentru amândouă.
O să-ți vină să iei un avion și să te teleportezi în Uzbekistan.
Și sunt curioasă cum o scoți la capăt!
Așa că aștept să-mi spui. )
Mor, i-am spus actualei de faza asta cum sa n-o mai bag in seama o saptamana. si cica > Adica ne despartim? =) mor.
Ți-am lăsat pe undeva un mesaj.
Îți garantez că nu mori și că nu doare.
Așa alegi și tu?
Una frumoasă pe dinafară și pe dinăuntru varză?
Good for you.
Le iubesti pe ambele? Hm, esti copil! Maturizeaza-te si o sa vezi ca o sa te gandesti de 100.000 ori inainte de a spune un "te iubesc" - firesc ar trebui sa fie sincer, dar, ce mai e sincer in ziua de azi?
Eu zic sa joci la 2 capete. Distreaza-te, traieste-ti viata din plin Bafta!
Sa stii ca asta e o preconceptie defectuoasa, ca aia frumoasa pe dinafara nu are si alte calitati.
linarkfts întreabă: