Fa ce ai facut si pana acum! arata i ce simti fa-o sa simta si sa vada in fiecare zi cum te straduiesti sa i castigi inima acest lucru sigur o va pune pe ganduri. depinde acum si cum este ea...ca s-ar putea sub timiditatea aceea sa sa ascunda o "profesionista a flirturilor" si sa te mobileze cumm vrea ea. Straduieste te s-o cunosti mai bine sa vezi daca sunteti compatibili caci daca sunteti ( ganditi la fel, aveti aceleasi hobiuri radeti impreuna) sigur va fi atrasa de tine
Faza e ca radem. Eu sunt tipul gamer, timid, plin de umor negru si ea e tipul de fata timida, desteapta. cred ca are multi pretendenti. si cand ies in pauze, ma pun in fata usii clasei ei si o vad destul de bine, si cateodata privile ni se intalnesc... si tot se uita la mine. nu cred ca e profesionista. e foarte sentimentala. si pune suflet in ceea ce face si o apreciez ca a fost sincera ieri cu mine si nu a vrut sa sufar de pe urma unei relatii esuate.
Deci totul e sa o iei incet, treptat! Acum stie ca o placi, e bine e timpul sa ii dovedesti ce fel esti, plin de tandrete si iubire! Ofera-i la inceput cate o floare si cu un biletel care sa cuprinda cate un mesaj sau citat de dragoste! Spune-i ca vei avea rabdare sa se decida daca o sa iti faca placerea de a iesi cu ea ar fi un prim pas nu? E normal ca ea sa nu simta nimic acum! Dar felul tau de a fi si timpul ii va schimba sentimentele sunt sigur! Deci nu o lasa sa iti scape, afla numarul ei de telefon dar nu o suna doar sa-i trimiti cate un mesaj cu un citat si spune-i ca daca o deranjeaza insistenta ta vei inceta sa o mai deranjezi atunci vezi si parerea ei, daca iti va acorda o sansa sau nu1 deci treci la actiune iti tin pumnii! bafta!
Mda. nu primesc email de confirmare si nu pot raspunde insa am gasit un cont mai vechi. Eu ii stiu numarul de telefon, insa am intrat in friend-zone.
Pff deci iti zic din experienta unei timide (si eu sunt la fel ( nu si desteapta dar asta e partea a doua ) deci tocmai asta e crezi ca nu i ar placea o relatie? eu te asigur ca pentru o timida "avansurile " ii intra repede la inima si ajunge sa te placa foarte usor. din acest motiv te sfatuiesc sa continui sa o tii "in alerta" si sa nu o scapi din loc pentru ca, cu siguranta ea simte ceva pentru tine. app si bate cat mai des apropouri la o relatie + daca e desteapta inseamna ca ii plac glumele de buna calitate asa ca bazeaza te pe asta