La inceput oricine da tot ce are mai bun. Cu timpul lumea se obisnuieste si revine la mersul normal al lucrurilor daca nu se intampla nimic nou sau special.
Acum depinde si la care stare initiala vrei tu sa il aduci. La cea in care te pupa de fata cu colegii? Asta ar fi cam greu, poate colegii lui au inceput sa faca glume de santieristi pe seama asta si lui poate nu ii convine chestia asta, si asa poate prefera sa fie cu tine departe de gurile rele, unde sa va simtiti aman2 bine.
Saaau, asa cum mai recomanda unii pe aici pe TPU, sa incerci sa fii niteel mai indiferenta, sa vezi cum reactioneaza. Dar nu stiu cat de bine e asta ca si pe noi, baietii, ne doare atunci cand faceti pe indiferentele.
Ai putea incerca sa ii faci o surpriza sau ceva sa il uimesti, asta i-ar demonstra ca si tu tii la el.
Nai ce ne face multi sunt timizi dar sarutal in fata colegilor lui este timid pentru ca rad colegi lui de el daca lar sustine n-ar mai fi asa eu stiu pentru ca vroia o fata sa fie cu mine si colegi radeau de mine si ma faceau si pe mine romeo dar este din cauza ca rad ceilalti de el
HappynewCenusa întreabă: