Parerea mea este ca ar trebui sa continuati, insa nu te imbata cu apa rece, adica poate nu e 100% cum se descrie si ar trebuie sa va vedeti cat de curand tocmai pentru a va cunoaste macar putin. In ceea ce priveste distanta... hmm. daca vreti o relatie stabila cred ca conteaza distanta(la 15-16 ani nu, dar pe la 26 da). ai mentionat ca ea are 26 de ani banuiesc ca si tu esti cam tot pe-acolo si parerea mea este ca la varsta asta lucrurile devin mai serioase si daca vreti sa fiti impreuna pana la adanci batraneti trebuie sa locuiti impreuna sa va stiti de buni, dar si de nebuni.Mult succes!
Ar trebuie sa o cunosti mai bine. sti? Si dupa vezi daca e in ordine vb la telefon, apoi invit-o in tara, apoi du-te si tu prin africa. apoi. poate cinestie. copilasi?
Mai bine ii zici sa vina in tara. Pentru ca asa ar putea sa minta ca e in "cot de ivor"
Cu skype poti sa suni cu numar din orice tara. Si oricine poate sa faca asta. si la misto. mai ales ca are prieteni multi din Romania
Ramane la aprecierea ta! Salut
Asta e atat de usor verificabil printr-un numar de fix de-acolo (trebuie sa aiba un numar de fix in firma aia). Daca fixul are prefixul Cote d'Ivoire si ii raspunde ea e clar ca acolo se afla cu adevarat.
O saptamana e un timp mult prea scurt ca sa ajungi sa vrei sa fii "impreuna" cu cineva necunoscut, ai grija, situatia asta e cel putin ciudata!
Wikipedia zice la "Country Code" pentru "Cote d'Ivoire" prefixul "255"