Depinde cu ce o înlocuiești.
Dacă o înlocuiești cu o relație cu o fata, scapi instant.
Dacă te bazezi doar pe voința, va dura mai mult, depinde de tine, cât de multa ambiție ai, de nivelul tău de testosteron, de prezenta "ispitelor", etc.
O activitate sportiva sau o alta activitate, care sa te tina ocupat și obosit te-ar putea ajuta.
Succes!
Daca doresti sa renunti definitiv la masturbare pentru a nu mai pacatui, trebuie sa te prezinti la medicul urolog Dr. Ciomu. Te va rezolva... garantat.
După aproximativ o săptămână nu o să mai simți nevoia. Insă imediat ce o faci din nou, iar nu te mai lași
Si eu mi am propus sa fac challenge-ul ala "no nut november"am intrat pe un site sa ma uit l a un serial si BUMM"reclama cu cheaturbate"Challenge failed! Deaceea copii luati-va Netflix ul
Ai Facebook? as dori sa vorbesc cu tine acolo deoarece ma ajuti foarte mult
Tot raspunsul tau este castigator.multumesc
o sa ma gandesc mereu la mesajul tau
Perioada de timp variaza de la om la om. In principiu consideri ca ai scapat de ea din momentul in care trecand ceva timp, nu mai simti impuls sa o faci. Uite mie mi-au luat 2 ani pentru ca nu am putut pune stop din prima si am eliminat facand tot mai rar. Prietenul meu a oprit brusc si a reusit sa se mentina asa.
Mi-au fost de folos dusurile cu apa rece, ocupatii diverse in alte domenii, evitarea filmelor romantice sau xxx, studiul diverselor materii(eram in liceu atunci)
Te-ai chinuit degeaba. N-ai absolut niciun folos ca te-ai oprit de la asta. http://www.youtube.com/watch?v=2dguohRrxzg
Loool! Ai terminat Carol Davila si trebuia sa-ti spun eu asta ca s-o afli! De PubMed ai auzit fetito? Stii cum se foloseste? Ia incepe cu sursele citate la http://ro.wikipedia.org/wiki/Masturbare
O, Galateni nechibzuiţi! Cine v'a fermecat, pe voi, înaintea ochilor cărora a fost zugrăvit consensul științei mainstream?
Http://members.home.nl/icnl/messerandwalker.pdf
Din articol rezulta ca daca ai fi tratat pe altcineva cu dusuri reci ca sa se lase de masturbare ar fi fost malpraxis.
anonim_4396 întreabă: