| Hellboy96 a întrebat:

E normal ca o fata sa nu mai fie așa tryhard și să nu îți mai dea la fel de multa atenție după ce ajunge sa fie împreună cu tine? Eu sunt destul de hard to get dar simt că am găsit fata potrivită și acum e mai chill si mai normala fata doar că nu încearcă atât de tare ca înainte să fim împreună. Este normal? Am văzut multe fete că fac așa și sunt curios daca e normal

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Yo, ablas english you. Yes, it is.

Da, in cele mai multe cazuri, cam asa se intampla, pentru ca nu mai tine sa adopte un comportament specific pentru a te avea langa ea, din moment ce esti langa ea. Acum totul este bine si poate sa isi vada si de treburile ei, pentru ca tu esti deja acolo.
Dar normal este si sa nu te ignore si sa incepeti sa faceti diverse lucruri impreuna, sa vorbiti si sa va simtiti bine.

3 răspunsuri:
| epurasu a răspuns:

Stii tu baiete ce nu este normal? - nu este deloc normal sa folosesti tu expresiile : tryhard, hard to get, chill... ai inteles? fii un baiat inteligent ca asa si tu vei intelege ce este si nu normal!

| Hellboy96 explică (pentru epurasu):

Suna ciudat expresiile astea in romana lol

| Adry05 a răspuns:

Pai da, din moment ce esti in relatie deja cu acea persoana e logic ca n-o mai privesti ca pe o persoana pentru care trebuie sa faci eforturi s-o cuceresti. comportamentu se schimba, te concentrezi pe a-ti face parteneru fericit si implinit in relatie, deci actionezi pe alte cai, nu alea basic de cucerit