o femeie poate avea 10 orgasme la intervale scurte,repetate, dar doar daca si le provoaca singura, fiind constienta 100%de modul in care isi poate provoca orgasm...nu am auzit niciodata de asa "taur" incat sa ofere 10 orgasme.In general un orgasm intr-o partida maxim 2 si poate nici macar unul e ceva normal, obisnuit
Sau exista posibilitatea ca barbatul respectiv sa cunoasca atat de bine organul genital al femeii(ginecolog
) incat sa ii poata provoca instantaneu orgasme repetate
, dar asta e S.F
Dragul meu, nu nu imi arde de glume, dar m'a amuzat raspunsul respectivului mai mult decat intrebarea care a fost foarte amuzanta...sincer,poti face un sondaj :intreaba 100 de fete la intamplare cate orgasme au avut maxim in interval de o ora. daca u vei gasi fata cu mai mult de 3(ceea ce isneamna o femeie foarte satisfacuta),atunci imi voi retrage afirmatia si imi voi cere scuze ca am vorbit nonsensuri
. Totusi,sunt sigura ca am dreptate, fiind femeie, si avand grupul social format in mare de acelasi sex.baiatul care a oferit 10 orgasme este un adevarat cassanova, sau un specimen foarte evoluat al rasei masculine, cine stie... daca asi fi savanta l-asi folosi pentru experimente
.NU e normal sa ai 10 orgasme ca femeie in interval de o ora! nici voi ca baieti nu puteti avea decat in cazuri extraordinare presupun,,, dapai noi, femeile!
Eu unul nu am reusit sa fac pe cineva sa aiba mai mult de 2 orgaseme dar daca tu ai ajuns inseamna ca esti un casanova si trebuie sa ii anunti si pe cei de la guinessbook ))
invisibleboy întreabă: