"Este normal sa imi placa roșu mai mult decat galben"?
Cam așa suna și întrebarea ta...
In niciun caz NU poti fi acuzat de... rasism. Raspunsul corect este DA. Sanatate!
Fiecare are preferinte personale, asadar nu ne putem pronunta noi daca-i normal sau anormal, fiind doar o chestiune de "gust" personal.
Traind si lucrand alaturi de asiatice de vreo 2 decenii incoace, sunt personal dezamagita, in special de chinezoiace si indience, care au o igiena precara si sunt fara prea multa educatie.
Coreencele si japonezele, pe de alta parte, sunt foarte curate si mai rafinate.
Vietnamezele, tailandezele, indoneziencile si filipinezile, sunt undeva la mijloc, intre cele 2 categorii descrise mai sus.
Genetic vorbind ar trebui ca fiecare barbat sa faca sex cu o negreasa in amintirea stramosilor nostri, normal ca e normal, diversitatea genetica naste complexitate, bine ar fi sa facem sex cu alte nationalitati ar creste complexitatea
Glumeam Tu stai linistit, ne raman noua mai multe fete pe aici
Oricum, nu cad de ce n-ar fi normal sa.iti placa mai mult. Fiecare cu gusturile lui, ti se par mai "exotice", e ok. Nu pot spune ca nu sunt atragatoare.
E normal. Eu sunt atras de negrese din Africa. si mi-as fi dorit una. Imi mai plac si chinezoaice, thailandeze, japoneze si coreene.
Da, e foarte normal, mai ales daca si tu la randul tau ai ceva gene mongoloide.