De placut e normal sa iti placa multe, de iubit o sa iubesti doar una, cine va fi fata aia ramane de vazut, degeaba placi tu fetele daca ele nu te plac pe tine, ele ne aleg pe noi
Dacă vrei te convertești la religia musulmană și faci harem cu femei.
Lăsând glumele la o parte este adevărat că te poți îndrăgosti de două fete în același timp, deși mai rar.
Nu știu cât de normal e. Dar părerea mea..nu e normal!
La un moment dat sa ai nevasta, și sa îți mai fure ochii una...și sa îți înșeli nevasta, numai bine nu faci!
Fii cu capul pe umeri și iubește una, nu tot satu'
Da vezi tu aici e marea mea problema una e frumoasa foc cu "zestre mare in piept de la mama natura" cealaltă din contra dar e mai inteligenta putem vorbi mai multe din punctul meu de vedere și vrea să întemeiem o familie a doua nu prea vrea nici de unele" nu azi că mă doare capul" "îmi vine să vomit " etc acum nici nu știu ce să fac sa rămân cu fata care arata super bine la corp dar nu vrea nicideunele sau o fata care e cat de cat simpla vrea sa aibă o familie dar nu prea are cu ce
Contează asa tare corpul? Eu as spune să rămâi cu fata inteligenta, care știe ce vrea și sa fie serioasa.
Ca aia cu corp bombastic fantastic mâine-poimâine trece la alt,, nivel" (alt baiat)
Alexutzapoopuic întreabă:
Anna04 întreabă: