| Sawarekh a întrebat:

Salut, e normal sa-mi fie sila cand vad unele organe genitale ale femeilor, cand nu sunt excitat, in general. ( ma refer in poze, video-uri )?

Practic, unele femei nu ma atrag cum arata, in timp ce altele ma atrag mult, totul tine de detaliile cum au constructia si a vaginului, a saniilor.

PS: sunt 100% hetero.

8 răspunsuri:
| MMP2000RO a răspuns:

Măi, nu știu ce să zic. Te înțeleg perfect. Adică nici eu nu sunt atras de organele genitale (la modul general, nu zic numai de ale femeilor) dar nici nu mi-e silă sau scârbă să le văd. Oricum le văd doar în filmele p0rno, dar cum m-am hotărât să mă las de masturbare fiindcă nu mai îmi provoacă nicio plăcere, cred că aș rezista să nu le mai văd deloc și deci să-mi văd doar penisul și testiculele la duș laughing)
Eu nu îmi pot imagina nicio femeie dezbrăcată dacă văd pe stradă una, de fapt eu nu sunt atras deloc de fizicul lor și nu mă uit la ele. Sau mă uit prin ele și cu gândurile mele laughing
Pot fi oricât de frumoase la trup, că nu sunt impresionat deloc, mă lasă rece.
Iar de excitat mă excitam doar la filmele xxx până acum câteva luni de când am ajuns la saturație și de când am continuat să-mi dau laba doar mecanic și să ejaculez fără pic de plăcere (+cu erecție foarte salbă și greu menținută și cu spermă puțină la ejaculare, deși de un an jumate îmi dau laba odată la 7-10 zile - până în februarie anul trecut mi-am dat laba la 2-3 zile aproape 8 ani, de la 14 până la aproape 22).
Bine, eu sunt virgin (am 23 de ani) dar sunt și asexual (nu am atracție și dorință sexuală față de nimeni și nici libido n-am deloc) și aromantic (nu mă pot îndrăgosti de nimeni și nu simt nevoia de relație, de atașament, de a iubi și de a fi iubit). Până pe la 21 de ani încă mai credeam că sunt hetero (atât heterosexual cât și heteroromantic) dar s-a demonstrat că nu am niciun fel de atracție sau dorință și crede-mă că mi-e foarte bine așa (să nici nu mă gândesc la fete deloc).
Dar ca să revin la subiect, să-ți fie scârbă nu e normal, decât cel mult să nu te intereseze (ceea ce nu e cazul dacă zici că ești hetero).
Ai avut ceva traumă? În primul rând ar fi trebuit să te întreb ce vârstă ai și dacă mai ești virgin sau nu. Ai o relație romantică în prezent? Laba la xxx cât de des ți-o dai?

| AdrianFoanga a răspuns:

Dar ce mah nepoate alea iti arata vulva si tu alegi?

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca intrebarea e : De ce ai privi astfel de materiale daca nu esti excitat si nu ai de gand sa te masturbezi? Poti alege 100% ce urmaresti sau cauti pe internet. Daca zici de tv, eu ma indoiesc ca ai vazut organele genitale in toata splendoarea lor.

| pufulescu0o a răspuns:

Sa fii indiferent la unele imagini este normal, asta nu te face gay! Plus ca mai si zici ceva despre o fixatie pe sani... deci cum te-ar afecta infatisarea organelor genitale feminine?

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal ce se întâmplă cu tine.

| Sawarekh explică (pentru AdrianFoanga):

Nu stiu. poate fiindca avem prea multe alegeri?

Ideea este ca, la cate tipuri ce organe am vazut pe video-uri, am observat ca unele nu imi plac.

| Sawarekh explică (pentru pufulescu0o):

Nu stiu. poate fiindca avem prea multe alegeri?
Ideea este ca, la cate tipuri ce organe am vazut pe video-uri, am vazut ca unele imi par scarboase, acele iesite pe din afara, care practic arata ca si cum cade din vagin... poate sunt dubios sau nu.

| Sawarekh explică (pentru MMP2000RO):

Am inteles ce ai spus, e mai complicat la tine, trebuie cineva care sa te atraga emotional si psihic, si apoi fizic.

Eu cand eram mai mic ma uitam la filme, acum rar ma mai uit la anumite tipe la videochat, si unele imi provoaca scarba, imi plac organele care par mai sanatoase sa zic asa.

Eu am 25 de ani, de catva ani nu rezist sa nu o fac, la maxim 4 zile distanta, deci mai mult de 4 zile nu rezist.
Fie simt nevoia sa ma mai uit la o tipa care imi place, de pe videochat, fie fac o chestie foarte dubioasa, dar care chiar ma excita, sa arat pe camera unei tipe din alta taralaughing)) care nu ma cunoaste.
Nu cred ca am nici o trauma, nu sunt virgin, am avut ceva aventuri, dar nu am avut niciodata ceva stabil.
Relatie n-am avut niciodata.
Eu am niste blocaje, nu pot intra in relatie, ceva apare si nu mai rezonez cu tipa, fie m au refuzat fiindca nu am experienta sexuala din punctul lor de vedere, asta e lumea in care traim.