Iti dau un singur sfat sanatos: nu te mai arunca la fete inalte, ca vei fii intotdeauna respins de ele.
Nici cu asta nu te-as sfatuii sa incerci, pastreaz-o ca prietena si da-i pace ca iubita, ca nu va iesi cu tine pe strada, ea fiind cu juma de cap mai inalta ca tine.
Așa și la ales și cea din întrebarea pusa de mine aseară :') :') :')... Nici după 2 ani de bătăi nu sa liniștit. dar măcar e mai innalt ca ea, și are și golf 5?
Nu poti judeca o persoana dupa inaltime sau dupa trecutul tau. Practic tu te dai batut inca de dinainte sa incerci. Pacat. Viata e facuta din experiente. Unele placute, altele mai putin. Si daca te refuza sau te dezamageste ce? Preferi sa ramai cu intrebarea: si daca totusi?
Singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau... ar fi sa nu mai judeci atat.
Ai dedus si te-ai gandit, ai interpretat, ai crezut, te-ai autocaracterizat... se denota subiectivitatea de la o mare distanta aici.
Daca stai sa faci asa, nu ajungi nicaieri.
Arunca-te pur si simplu inainte, fii sigur pe tine. Nu ai de unde sa stii cum este ea, poate nici macar cum esti tu. Nu stii ce se afla acolo.
Daca se intampla sa nu fie cazul de dragoste si alte cele intre voi, asta este, nu o sa fie. Nimeni nu este la fel.
Daca mergi pe logica aia, poate o sa ajungi in cazul in care te trezesti ca ai dat de o fata pe care o crezi tu ideala pentru tine si stii 100% ca o sa fie totul bine intre voi, te duci la ea si ea nu este deloc de aceeasi parere ca tine.
De ce? Exact de asta, ca nu stii la ce se gandesc celelalte persoane, tu doar ti-ai dat cu parerea.
Asa ca ia initiativa de data asta, si fii barbat.
Uite presedintele actor de comedie are 1, 62 dar arata ca un barbat,are o fata masculina,are o voce,nu vezi cate il plac,sunt uni inalti si urati,eu mereu spun, conteaza simetria fetei, aia e decisiv si bratele, inaltimea fara simetrie egal singuratate, degeaba ai penis de 20 daca esti urat
https://beperfect.ro/servicii/tratament-riduri-toxina-botulinica-barbati/
cam asa arata un barbat, ca vb cu tine nu inseamna ca te place si ca te percepe ca pe o fata
Nu ai de unde sa stii cum este ea, poate nici macar cum esti tu sunt cuplu de orbi
Sunt convins ca daca ar avea vederea unui vultur, tot nu ar putea sa isi dea seama ce se afla in sinea unei persoane
Lasa porcarile astea motane, conteaza aspectul fizic, astea sunt gogosi, vinzi sperante false
Pai... o conta si asta, dar nu la asta am facut referire.
Indiferent daca ea ar fi frumoasa sau nu, si la fel si el, problema tipului era sa nu fie ranit ulterior sau nu. Indiferent cum ar arata o persoana, ce poate sa ii garanteze ca nu o sa se certe si o sa se desparta ulterior?
Nasul? Un picior?
Iubirea e o credinta,increderea e o credinta,nimeni nu te obliga sa ai incredere, ai si suferi nu e vina nimanui, eu de asta nu am incredere in maimute emotionale, uite un tip asa ca mossoti ar fi bine de clonat, omul asta are o gandire rationala, fara a implica emotia
Dar suntem oameni
Trebuie sa fim diferiti si sa mai gresim uneori.
Ce sa ii faci daca ii plac fetele inalte? Se poate schimba asta?
Daca ti-e frica si de o fata timida...
Ce sa iti faca? Se sperie de tine, si tu de ea, si fugiti amindoi unul de altul...
Tocmai ca e timida, asta e sansa ta.
Ia-ti inima in dinti, cauta niste glume bune, daca zici ca mereu glumiti, te duci si i le spui, si, mai in gluma mai in serios, o dai cu propunerea de o intalnire. Daca te ia in serios si nu ii convine, o dai in gluma, daca o ia in gluma, bati apropoul sa vezi cum ar reacitona daca ar fi in serios. Tatoneaza terenul, si, in functie de raspunsul ei, treci la treaba.
5 cm nu e o dferenta prea mare. Doar ca ea nu va putea purta tocuri. Tu insa poti acoperi acea diferenta cu incaltari cu toc mare (3-4 cm), exista si pentru barbati (eu ma feresc de ele, ca am 2, 02 m inaltime )
Te-aș sfătui să nu îți faci iubită o fată mai înaltă decât tine.
După cum pare că ești, o persoană destul de vulnerabilă, vei avea o grămadă de probleme când ceilalți vor începe cu comentarii și miștouri pentru că ea e mai înaltă ca tine.
Dar dacă tu crezi că vei putea face față la așa ceva, ar putea fi ok.
Nu prea am înțeles nimic, dar Ok. Vrei sa spui ca presupun prea mult ca ma place?
Ok, ce i cu ea? Dacă răspunzi, Răspunde concret...suntem oameni inteligenți pana la urma
Ce ar fi de inteles, odata ce este foarte clar: o fata care este mult mai inalta ca tine nu te va accepta de iubit niciodata, ca-i va fi rusine sa iasa in lume cu un pitic.
Dar ca prieten, te apreciaza si te accepta, fiind ideal sa ramaneti amici, daca nu vrei sa o piezi definitiv.
Am 1.74m si am primit in viata mea si am fost curtata in viata mea si de pitici, dar nu am putut accepta niciodata, pentru ca nu am simtit ca putem fii compatibili fizic. M-am maritat in final cu unul peste 1.90m.
In orice caz, pentru femei, dacă un bărbat are 1, 65 e ca și cum ar avea 1, 40.