Trebuie sa accepti ca viata cu bunel si cu relele ei, totusi merge inainte si trebuie traita asa cum e. Te-as sfatui sa incerci sa scapi de el deoarece nu veti putea avea o viata fericita unul alaturi de celalalt. Sanatate si daca se poate multa fericire in viata!
Multumesc, sanatate si tie!
Citeste raspunsurile primite de al tau iubit. Merita sa afli si alte pareri nu doar a mea. http://www.tpu.ro/......at-foarte/
Nu trebuia sub nici o forma sa ii povestesti de aventura ta, uneori sinceritatea este inteleasa prost, nu cred ca va mai rezista mult timp relatia voastra, pe viitor anumite lucruri tine-le doar pentru tine
Intr-o relatie consider ca trebuie sa fii pe deplin sincer, altfel cred ca se pierde din semnificatia ei.
Salut! E nasol ce ti s-a intamplat si va mai dura pana sa treci de acest hop.Parere personala:lasa-i pe toti si treci la alt baiat, unul care sa te respecte si sa fie numai al tau.Astia,toti,te folosesc pentru sex.Ia altul de nou, dar nu-i spune ce s-a intamplat.
Hai ca poti!
Tu ai patit o chestie de genul asta la o varsta destul de mare, imagineaza-ti o fetita de 14 ani, patind asta...cu cel mai bun prieten al ei care e doar cu cateva luni mai mare. Cred ca esti destul de matura cat sa iti dai seama ca daca fostul, acum si actualul iubit nu intelege ce s-a intamplat..trebuie sa treci mai departe, pentru ca el ar fi trebuit sa te inteleaga cel mai bine, sa fie langa tine intr-un moment atat de dificil...
Inainte sa ma impac cu fostul s-a intamplat o faza naspa cu tipul cu trandafirii si nu am mai vorbit 2 zile. Si in a treia venise fostul si atunci ne-am impacat
Mare greșeală...
Nu te supara dar esti prostuta! Tu esti o femeie sau cirpa de podele sa-si stearga asa picioarele de tine?! Consider ca trebuie sa-l lasi fara a te mai intreba de ce! El e cu tine doar pentru ca asa ii comod. NU TREBUIE SA INDURI! S-au terminat barbatii de pe pamant sau ce? De ce sa-ti fie pedeapsa? Lasa-l! Esti si tu fiinta, ai dreptul la fericire! Daca el avea sa te respecte avea sa incerce sa te inteleaga si sa te compatimeasca.
Dar ce s-a intimplat cu acela cu fetita?