Trebuie sa accepti ca viata cu bunel si cu relele ei, totusi merge inainte si trebuie traita asa cum e. Te-as sfatui sa incerci sa scapi de el deoarece nu veti putea avea o viata fericita unul alaturi de celalalt. Sanatate si daca se poate multa fericire in viata!
Nu trebuia sub nici o forma sa ii povestesti de aventura ta, uneori sinceritatea este inteleasa prost, nu cred ca va mai rezista mult timp relatia voastra, pe viitor anumite lucruri tine-le doar pentru tine
Intr-o relatie consider ca trebuie sa fii pe deplin sincer, altfel cred ca se pierde din semnificatia ei.
Tu ai patit o chestie de genul asta la o varsta destul de mare, imagineaza-ti o fetita de 14 ani, patind asta...cu cel mai bun prieten al ei care e doar cu cateva luni mai mare. Cred ca esti destul de matura cat sa iti dai seama ca daca fostul, acum si actualul iubit nu intelege ce s-a intamplat..trebuie sa treci mai departe, pentru ca el ar fi trebuit sa te inteleaga cel mai bine, sa fie langa tine intr-un moment atat de dificil...
Inainte sa ma impac cu fostul s-a intamplat o faza naspa cu tipul cu trandafirii si nu am mai vorbit 2 zile. Si in a treia venise fostul si atunci ne-am impacat
Nu te supara dar esti prostuta! Tu esti o femeie sau cirpa de podele sa-si stearga asa picioarele de tine?! Consider ca trebuie sa-l lasi fara a te mai intreba de ce! El e cu tine doar pentru ca asa ii comod. NU TREBUIE SA INDURI! S-au terminat barbatii de pe pamant sau ce? De ce sa-ti fie pedeapsa? Lasa-l! Esti si tu fiinta, ai dreptul la fericire! Daca el avea sa te respecte avea sa incerce sa te inteleaga si sa te compatimeasca.
Dar ce s-a intimplat cu acela cu fetita?
Citeste raspunsurile primite de al tau iubit. Merita sa afli si alte pareri nu doar a mea. http://www.tpu.ro/......at-foarte/
Salut! E nasol ce ti s-a intamplat si va mai dura pana sa treci de acest hop.Parere personala:lasa-i pe toti si treci la alt baiat, unul care sa te respecte si sa fie numai al tau.Astia,toti,te folosesc pentru sex.Ia altul de nou, dar nu-i spune ce s-a intamplat.
Hai ca poti!
beausingurlamasamea întreabă: