Keep calm! Daca esti glumet si intelegator, inseamna ca esti barbatul perfect pentru o fata. Si daca mai esti si timid...asta e chiar bine! Crede-ma, stiu multi barbati/baieti naivi care, acum au o familie fericita. Timiditatea inseamna ca stai in banca ta.Si este mai bine, cum se zice in proverbul:'Cine nu vede, nu aude si tace, traieste 1000 de ani in pace'. Asa ca stai linistit. Si fi atent! Fumatul si bautura iti fac mai bine. Ele nu sunt problemele. Din contra, nici o fata nu vrea pe unu' cu plamanii bolnavi si care se imbata in fiecare seara si face ca un turbat. Eu cred ca, fetele din ziua de azi sunt de vina. Au devenit din ce in ce mai nesimtite (si uite cum m-am jignit singura, dar nu-mi pasa). Fii atent si sa nu uiti asta! Cand vei gasi o fata la care nu vei putea sa-ti iei gandul de la ea nici macar o secunda, atunci inseamna ca ai gasit fata potrivita!
Sunt in aceeasi situatie ca tine...
iti sugerez sa faci ce fac si eu cauta fete mai timide de fel, incearca sa le cunosti inainte sa le faci avansuri si sa te duci cu flori inainte.
Salut! Fetele /femeile in general caută siguranță materială, iar acum sa fim seriosi, ca la vârsta ta nu ai inca ceea ce caută fetele, maturitate, si siguranta materială, nu inseamnă ca daca le inviti in oras si le plătesti tu consumatia si le duci flori gata, le si cuceresti, nu. Ele te consideră un băiat politicos si de gașcă, dar nimic mai mult, adică nu i si doresc o relatie cu tine, si asta deoarece tu te uiti după ale frumoase, fițoase, ia m ai redu din pretentii, invită in oras una saracă, si vezi poate cu aceea ai maiu multe sanse sa fii cu ea, ca ea stie sa aprecieze asa gesturi frumoase, dar astea pe care le scoti tu in oras, sigur au si ele bani de o cafea sau un meniu, dar te mulg pe tine de bani, profitoarele.
La fel si eu si am 21 Fanul meu ti-a dat un raspuns bun merge cu fete timide ca tine
Atunci care sa fie motivul respingerii lor? Ele ti au spus ca mai bine ramine ti prieteni intrucit nu te plac, ca altceva ce sa fie, erau maritate? Ai facut sex cu ele? tu singur trebuie sa stii de ce te au respins.
E clar! ele caută altceva si nu m ai e cazul sa te gindesti la ele, nu le mai invita la masă, ca asa sau obisnuit, se prefac ca vor sa achite, tu nici nu stii daca ele au bani la ele, ele fac misto de tine, ca stiu ca plătesti tu, si ele bagă la maț. da le naibii de profitoare ordinare, nesimtitele.
Dar fetele astea unde le ai gasit? La facultate? Ai facut sex cu vreo una? ele ce vârste au?
Caută sa o cunosti bine, nu sării din prima cu invitatiile la restaurante, cu cadouri, deoarece nu stii ce reactie are, si dai din nou peste nehalite care te fac de bani, si după aceea i ti zic sa ramine m la stadiul de prieteni, daca chiar vrei sa i faci cadou domnisoarei cu care te intilnesti, i ai un suc, ca e vară, o inghetată, o floare, rezuma te la atit, nu i lua din start buchetul de flori, o sperii, crede ca co i ei mîine de nevastă, nu o duce din start la restaurant ca o vei obisnuii prost, si daca va fi sa fiti impreună si nu vei avea bani, ea tot aceleasi pretentii va avea, ca asa ai obisnuit o, de ce sa nu o obisnuiesti de la inceput cu putin? O inghetată de la mec, un pahar sau sticlă de suc, un covrig, lucruri simple.
Toate fetele timide sa apeleze la mine!
Nu stiu care sa fie problema, dar nu mai fi si tu asa darnic din prima si incearca sa depasesti timiditatea asta.
Adica vorbeste mai mult, fii mai sigur pe tine. Multe fete pun siguranta intre lucrurile cele mai importante, arata-le ca esti un barbat adevarat. ai 23 de ani, ce naiba. Invita-le prima data la o plimbare, o inghetata sau maxim la un suc si nu te mai duce cu flori de la primele intalniri. Atitudinea conteaza.
Aliisiia0123 are dreptate in legatura cu ce a spus mai putin cu ce a spus despre fumat si bautura alea chiar nu iti fac mai bine deloc, cred ca a mancatniste litere cand a scris comentariul dar ma rog ai inteles esentialul.
Sigur vei gasi pe cineva potrivit pentru
tine daca spui ca esti asa cum esti pastreaza-ti optimismul si incearca sa iti gasesti fata ideala, asta imi spun mereu mie insumi, si eu as vrea o relatie dar tate la timpul lor.
Toate cele bune.
Fii mai direct. Da-le semne de la prima intalnire ca vrei sa faci sex cu ele si probabil o sa ai si o relatie.