| Andrei719273 a întrebat:

Este posibil ca o fata sa ramana insarcinata de la lichidul preejaculator? Mai ales daca purtam chiloti si blugi (acestia din urma fiind uzi putin) Inainte de asta nu au avut loc ejaculari. Eu stiu ca nu, dar ea este panicata ca ii intarzie menstruatia (3 zile) si are usturimi de ovar la urinare si dureri. Niciunul dintre noi nu a avut contacte sexual pana in prezent. Eu stiu ca pot fi semnele unei infectii sau raceli.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

NU. Fiindca este absolut imposibil sa se poata forma o sarcina in conditiile descrise in intrebarea ta. Sanatate!

5 răspunsuri:
| gălbenea a răspuns:

Nu, nu exista nici cea mai mica sansa. Eu cred ca mai degraba i-a intarziat menstruatia din cauza stresului pe tema asta

| Andrei719273 explică (pentru gălbenea):

Stresul a aparut de 2 zile si trebuia sa-i vina acum 3. Eu i-am explucat ca nu e posibil. Am postat intrebarea ca sa o conving si pe ea sau poate am omis ceva.

| crissytpu a răspuns:

Teoretic nu, dar lichidul preejaculator contine spermatozoizi intr-un numar foarte mic, ceea ce inseamna ca matematic exista o sansa de 0, ceva sa ramai insarcinata de la el. Oricum e faptul consumat, deci nu aveti decat de asteptat 14 zile pana la un test de sarcina cand va lamuriti. Iar data viitoare, fiti mai atenti. Better safe than sorry laughing

| RaspunsuriSerioase a răspuns:

NU poti sa ramai de la lichidul preejaculator numai daca aceasta contine spermatozoizi si asta este o sansa foarte mica. Semnele le pare le are prezic o infectie urinara care trebuie tratata

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine este imposibil aparitia unei sarcini.