| emily_6345 a întrebat:

Este un baiat la mine in scoala care e mai mare cu 3 ani ca mine, il plac mult, dar nu vorbim deloc deoarece nu ne cunoastem personal, as vrea mult sa fac cunostinta cu el, dar nu am idee cum.
Ajutati-ma ve rog cu sfaturi, caci sunt sigura ca ati trecut prin situatii de asa gen. Va rog!

6 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

De cate ori am zis asta, deja cred ca am invatat pe derost.
Nu crezi ca ar fi ok sa fii tu in jurul lui? Du-te usurel la el si trage-l intr-un loc mai retras sa-i zici ca tii la el si ca ati vrea sa va cunoasteti.
O sa iasa bine daca esti calma si degajata.

| prodansergiu a răspuns:

Eu ti-as sugera sa te imprietenesti cu un prieten(a) de-al lui si apoi in mod direct te vei inprieteni si cu el si ii vei putea spune ceea ce simti

| emily_6345 explică (pentru Aleqa):

Da, dar cum sa fac asta fara ca sa ma fac de ras? Pentru ca am impresia ca asta nu va duce la ceva bun, nu stiu ce sa fac.

| mona a răspuns:

Un prieten comun ar trebui sa aveti, daca nu, baga-te in seama cu el

| Aleqa a răspuns (pentru emily_6345):

Te faci de ras daca recunosti cuiva ca-l placi? Fi serioasa. Doar spune-i in fata ca il placi, incercarea moarte n-are!

| jeleuriursuleti a răspuns:

Salut. Poti sa te duci direct la el si sa te bagi in seama, dar nu cred ca ai curajul si nici lui nu-i faci o impresie prea buna. Fii sociabila, intra in cercul lui de prieteni si astfel vei avea ocazia sa vorbiti, sa va cunoasteti si sa-ti dai seama daca vrei sa fii cu el.