anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Este vorba de o fata pe care am cunoscut-o pe facebook ea fiind din orasul in care locuiesc si eu; imi pare draguta, genul meu si o contactez. Vorbim cateva despre hobby-uri, nimic special ...Pana la urma Ea mi-a spus sa ne intalnim dar asta fiindca avem amandoi chitara si cu ocazia asta presupun ca m-a invitat.In fine, problema este ca mie imi place de ea dar credeti ca si ei ii place de mine? Mentionez ca amandoi avem photos pe fb...Credeti ca ar putea iesi ceva din asta? Ar putea exista o posibilitate de a fi mai mult de o relatie de amici? Astept raspunsuri.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| TheUchiha a răspuns:

Sall frate, da chiar te-a invitat, si nu pentru chitarawinking. Te-a invitat ca sa poata sa te vada si sa petreaca putin timp cu tine, dar asa fata-n fata. Daca zici tu ca iti place de ea inseamna ca asa e. Daca o placi cu adevarat nu renunta la ea, mai ales daca te-a invitatwinkingwinkingwinking Bafta frate

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum daca ea te-a invitat tu ce crezi? normal ca-i place de tine, succes la intalnire

| Paduraru a răspuns:

Sfat a'la paduraru'. ai voce. daca da. cantai ceva la chitara+ voce. da ceva de dragoste. si baga si ceva vrajeli. da nu fi cocalar. ca dupa aia nu mai ai sanse deloclaughing

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Paduraru):

Lol sunt rocker happy

| Paduraru a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Of doamne. eu am trupa de punk. si pentru
aia cant si melodii de dragoste laughing