| FaraNume67 a întrebat:

Salut este vorba despre o fata {mereu este laughing }, ma intilnesc cu ea de vreo 3 4 ori pe saptamana. Mereu imi zice ca sunt dragut, ce bine arat. Mereu cind ma intilnesc cu ea vine ma ia in brate si ma pupa (pe obraz ) si zice trebuie sa vin eu la tine in loc sa vi tu la mine. Intr-o seara am dus-o acasa nu am sarutat-o sunt mai timid. impreuna cu niste prieteni am zis sa mergem cu cortu, dupa 2 zile a venit la mine si m-a intrebat ca si eu merg cu cortu si am zis ca da ea a zis bine atunci dorm cu tine in cort si mia zimbit. Habar n-am daca ma place cu adevarat sau doar e ea asa mai nebunatica laughing

Credeti ca am vreo sansa la ea?

7 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Te place! Cate semne mai vrei? Nu o cunosc dar nu ti-ar da atatea semne daca nu ar fi nimic. Da, ai sanse.

| XxspeedxX a răspuns:

Sall,deci daca se da la tine inseamna ca te place, incearca sa fi si tu ca ea(dar sa nu exagerezi). Bafta! Funda!

| neutrino a răspuns:

Iti place sa faci pe grozavul si pe naivul. Intr-o zi, atunci cand iti va cadea cu tronc o fata, ai sa vezi cum este sa faci asemenea glume. Pana atunci, iti doresc sa ai mereu cortul plin cu fete. O zi buna si fructuoasa!

| antonia112 a răspuns:

Da chiar multe incearaca

Răspuns utilizator avertizat
| georgian24 a răspuns:

Te place asa mult in cat ar fi dispusa sa faca tot pentru tn....si presupun ca e mai mica ca tine nu?

| FaraNume67 explică (pentru georgian24):

De fapt e mai mare cu aproape 1 an Aseara cind am vrut sa i zic ce simt pentru ea, a inceput sa face crize si istericare, cind am intrebat-o ce are a zis sa o las in pace, asa le zicea tuturor fare o intrebau ce are si plingea. Apoi seara am aflat ca era asa ca s-a certat cu prietenul ei.