| sandra94 a întrebat:

Salut eu am prieten suntem impreuna de 10 luni dar ultimul timp el spune ca ceva nu-i ajunge in relatia noastra vrea ca sa vada mult dragostea mea dar eu parca prin tot ma starui sa-i arat dreagostea mea fata de el si acum nu stiu ce sa ma fac prin ce sa-i dovedesc dragostea, ajutati-ma va rogg

4 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Poi daca nu ai facut sex cu el, asta nu ii convine baiatului. Vrea si implicare trupeasca.

| sandra94 explică (pentru Onn3):

Nu-i problema in relatii, noi relatii am avut

| FlyingSoul a răspuns:

Posibil sa fie ce a zis Onnis. Daca asta e atunci, daca crezi de cuviinta fa sex cu el intr-un cadru romantic in asa fel incat sa nu uite niciodata. Dar daca nu vrea sex de la tine fa-i o surpriza placuta n vreun fel. Confectioneaza-i ceva si puneti toata dragostea in ceea ce faci si ii vei dovedi. Saruta-l cu mai multa pasiune si imbratiseaza-l asortat cu relplica "Mi-as dori sa nu-ti mai pot da drumul vreo data". Ii va placea.

| MyChemicalRomance a răspuns:

Eu stau cu un baiat de 9 luni si el mi-a zis la fel, ca nu i arat cat de mult il iubesc, si vrea sa vada mai mult.Adevarul este ca noi nu am avut relatii sexuale dar incerc sa fiu cat mai dragastoasa cu el, sa i arat iubirea in orice moment... poate sa fii mai jucausha, sa il alinti, sa il mai musti sau nu stiu` tu ar trebui sa stii ce i place mai mult happy