| Olgutza22 a întrebat:

Salut.Eu, fiind o adolescenta de 15 ani, am inceput sa ma intilnesc cu un baiat pe care il iubesc de aproape 1 an, dar mama mea se impotriveste zice ca nu-i place, ca nu ma merita, dar eu ies cu el chiar daca imi interzice asta. Spuneti-mi voi ce sa fac...sa continui relatia cu el sau sa ma opresc aici...

Răspuns Câştigător
| AnonimLove14 a răspuns:

Deci daca mama ta zice ca nu te merita cred ca are si argumente serioase.Doar cine iti vrea mereu binele? Nu familia? Cred ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta si s-o intrebi de ce crede asta despre el. Poate ar trebui sa te uiti si din perspectiva ei. Poate baiatul asta chiar nu te merita.Totusi merita sa mai vrbesti cu mama ta sa-i explici de ce il placi.Succes happy

7 răspunsuri:
| Elly7890 a răspuns:

Depinde cati ani are el? de ce mama ta il considera asa? de ce nu va intalniti undeva cu toti si discutati frumos si asa il cunoaste si mama ta mai bine!

| wildthing a răspuns:

Iar eu, daca as fi maica-ta nu ti-as mai face de mancare si nu ti-as mai da bani de haine sau de buzunar. Ce zici...mai iesi cu el daca eu am ti-am interzis?

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
In primul rand, ai 15 ani si spui ca te intalnesti cu el de aproape un an si deja il iubesti? Nu ai cum sa il iubesti chiar asa de devreme, poate doar il placi!
In al doilea rand, depinde de varsta, comportmanetul lui si sa vad daca baiatul nu te influenteaza cu ceva negativ!
In al treilea rand, ascultati inima!
O seara buna!

| RAY a răspuns:

O relatie fara sex la ani tai e buna ca experienta de viitor, pai nu-i spune ca te intarnesti cu el

| Olgutza22 explică (pentru Anonima264):

Nu ma intilnesc cu el de un an, il plac de un an

| Olgutza22 explică (pentru Olgutza22):

Am inceput sa ma intilnesc cu el nu de mult

| Anonima264 a răspuns (pentru Olgutza22):

Aaa,atunci am inteles gresit!
Atunci poti continua!