| Gby778 a întrebat:

Salut,eu împreună cu iubita mea vrem sa mergem la hotel amandoi având 17 ani, avem voie oare și nu pentru o noapte, doar pentru 2 3 ore (precizez ca hotelurile se afla în centru Bucureștiului) oare ne lasă dacă n-avem deja 18 ani?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În centru cauți apartament sau garsonieră în regim hotelier, o să găsești foarte multe.
Te uiți la prețuri - cam 150 - 200 lei te costă în blocurile ca alea de pe Magheru cu 10 etaje.
Le găsești pe OLX.

15 răspunsuri:
| Cousteau a răspuns:

Mai bine mergeți la școală. Sexul impune și responsabilități. Dacă aveți declarație notariala de la părinții amândurora tot nu veți primi cameră la hotel.

| Gby778 explică (pentru Cousteau):

Mergem și la școală nu e problema, eu doar am întrebat e fix trebuie mea ce fac in afara scoli

| Gby778 explică:

Mersi mult de info

| Gby778 explică:

Chestia e ca sunt părinți acasă mereu în ambele situații și ai mei și ai iei și de aia e nasol am zis în centru pentru ca e mai aproape pentru ea.

| Cousteau a răspuns:

Ar trebui ca ea să abordeze o aceași rezolvare cum a tot făcut și cu ceilalți parteneri! Succes.

Treaba e ca sunt primul ei partener, iar dacă "dumneata " te ți de mișto uri și ești "tare în tastatura ", înseamă ca nu aveți ce face mai important cu viata?

| Cousteau a răspuns (pentru Gby778):

Dumnea'mea îți recomandă sa cereți părinților voștrii să vă lase câteva ore ca să vă potoliți hormonii. Sigur-sigur părinți ei vor pleca în excursie 2-3 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cousteau):

Sexul între 17 ani și cam 25 de ani îl faci cu julituri în genunchi.

| Cousteau a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu toate preferă "fulgerică" doar ca să-lpotolească pe hăndrălăul ei. Majoritatea vor DRAGOSTE și RESPECT.

| mihai69 a răspuns:

Legal nu vă poate caza nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cousteau):

Eu nu am știut asta când aveam 17 ani și EA îmi spunea - După ore mergem la tine.

Pun pariu ca vorbești sa te afli în treaba pur și simplu atat dacă ai chef de mișto uri nene du te la teatru de comedie numai da răspunsuri anapoda pe TPU.

| TheGentleman a răspuns:

Salut. Fiindcă sunteți minori, rugați un amic major să închirieze pe numele lui o cameră, voi mergeți în vizită la el în cameră (el nefiind acolo), petreceți timp de calitate împreună și gata.

Sau dacă sunteți aventurieri, mergeți în natură la munte și găsiți un loc ferit și treceți la fapte.

Nu uitați de prezervative, iar partenera să se asigure că nu este în perioada fertilă/ovulație.

Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| DannyDDanny a răspuns:

La hotel nu cred din câte stiu