| florin322 a întrebat:

Salut.eu si prietena mea am incercat sa facem dragoste.amandoi virgini.i-am facut cu degetul mai intai dupa aia am incercat cu penisul si a durut-o si nu a mai vrut. dupa aia i-am facut cu 3degete era excitata foarte taree a facut orgasm.i-a curs foarte putin sange dar nu a mai vrut sa incercam cu penisul.cum sa fac sa nu o doara? vreau raspunsuri concrete va rog

8 răspunsuri:
| OpreaMarinela a răspuns:

Buna! In primul rand o femeie sa excita mai greu decat un barbat, incearca un preludiu mai lung, sarut-o pe corp, jucati-va unul cu altul si o sa vada k nu mai o sa o doara asa! Acum a durut-o k a fost pentru prima data, dar nu o sa mai fie asa! Bafta!

| CrisCash a răspuns:

Bate-o ca sa simta alta durere in corp dupa asta poti sa faci ce vrei cu ea

Răspuns utilizator avertizat
| cristy3991 a răspuns (pentru u2irish):

laughing)))))))))))))))))))

| elvisel a răspuns (pentru u2irish):

Domnule/Doamna ati deviat cu totul de la acest subiect

| Alcyon a răspuns:

Nu prea ai cum s-o faci sa n-o doara. O durere mica, tot o sa simta.

| AndreeaBanateanu1996 a răspuns:

Nu o sa o mai doara, trebuie sa fie relaxata si excitata si o sa vezi ca nu o sa o mai doara! 3 degete? au intrat?laughing adica e normal ca au intrat, fie degete fie penis, tot una e, doar ca cu degetele nu ramane insarcinata. Nu uitati sa va protejatiwinking

| unarab40 a răspuns:

Its sfatuiesc sa mergi cu ea la un loc linestit,, in padure sai intr-un hotel si dupa un dans si un pahar de vin rosu o saruti tu si ofreci pana inainte sa-i vina orgasmul,, apoi o lasi sa vina ea deasupra ta si laso sa miste ea si sa conduca pana se rezolva,, bafta