| alecs92 a întrebat:

Eu si prietena mea urmeaza sa avem prima noapte de dragoste. Cum sa fac sa fie ceva special? cum sa organizez o seara de neuitat?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

In primul rand: Ai grija sa stii ce ai de facut. O exciti bine inainte, ii dai sa bea un pahar de ceva alcoolic si dulce sa se destinda (dar nu mai mult). Ai grija, ca fata va fi foarte speriata, relaxeaz-o, fa-o sa aiba incredere ca va fi bine. O pupi, o mangai, ii faci complimente, la sfarsit ii spui ca pentru tine a fost extraordinar chiar daca nu a fost. Chestiile astea sunt de baza.
Optional: muzica romantica, dar data incet si sa nu capteze atentia, lumanarele, betisoare parfumate (santal, ylang ylang, mosc, patchouli), sampanie, un tort cu multa ciocolata (fetele mor dupa asa ceva), petale de trandafir, asternuturi de matase.
Mult success!

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fii tu capabil de sarcina pe care o ai, nu chinui fata, iar ea nu te va uita niciodata!

| HeadShoot32 a răspuns:

Faci ceva ce crezi ca o sa ii placa, n-am trecut prin asa ceva, dar stiu ca daca ar fi ca maine sa am prima noapte cu prietena mea, asta as face, as face ceva care stiu ca o enerveaza, dar in acelasi timp ar face-o sa se simta super.

| ViatacuLouie a răspuns:

Tu trebuie doar sa te ocupi serios si ea nu te va uita...

| AtomiculXXX a răspuns:

Total de acord cu InquireWithin.

| grab a răspuns (pentru SkyPilot):

Ai descris perfect seara perfecta in doi. felicitarile mele!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Lumanari, trandafiri, cina romantica, sampanie

| iuliaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pfff, depinde unde
Daca la tine, atunci cel mia frumos ar fi sa o astepti cu o masa, cu mancare lumunari chestii. Dupa sa va uitati la un film de dragoste, la partea in care ei se saruta uita-te la ea, incepe sa o saruti si dupa va extindeti. Bineinteles, inainte de asta fa-o sa rada, sa se simta bine si relexata

| Emilian65 a răspuns:

De scenariu in care se va desfasura actul sexual, trebuie sa raspunzi tu, ca baiat.